HAK: Mokre ceste u Gorskom kotaru i Dalmaciji

Mokri su i skliski kolnici mjestimice u Gorskom kotaru i Dalmaciji, mjestimice magla, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Magla smanjuje vidljivost u Gorkom kotaru, a ima je i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između mosta Kamačnik i čvora Vrbovsko.

Do 15. ožujka u 17 sati zatvorene su autocesta A1 između čvora Ploče i naplate Karamatići i brza cesta DC425 ČCP Karamatići (A1)-čvorište Čeveljuša, zbog radova. Obilasci za smjer Zagreb-Ploče: A1-čvor Vrgorac-DC62-Mali Prolog-Kobiljača (ŽC6276)-Ploče i obrnuto, a za smjer Bosna i Hercegovina-Ploče: GP Nova Sela-DC62-Mali Prolog-Kobiljača (ŽC6276)-Ploče i obrnuto.

Na autocesti A4 Goričan-Zagreb između čvorova Ivanja Reka i Kraljevečki Novaki u smjeru Varaždina vozi se usporeno zaustavnim trakom između 95. i 93. km, zbog radova.

Zbog radova na Jadranskoj magistrali (DC8) danas od 07,30 sati kod Pasjaka promet će teći jednim trakom, naizmjence, a do 16. ožujka u 17,00 sati zatvorena je dionica između autokampa Adriatic do ulaska u Primošten. Obilazak: Grebaštica – Primošten Burni – Primošten i obrnuto. Za tranzitni promet predlaže se korištenje državne ceste DC58 na dionici: Šibenik-Vrpolje-Boraja-Trogir-Split, i obrnuto.

Na većini graničnih prijelaza nema dužih čekanja.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Trajekt na liniji Split – Supetar sutra (14. ožujka) će iz Splita isploviti u 21,00 sat umjesto u 20,30 sati. (Hina)