Grobar iz Makarske izbačen iz Big Brothera prvi dan jer mu se sudi zbog pedofilije

Foto: RTL

Reality show Big Brother ostao je bez jednog natjecatelja već prvi dan. RTL je priopćio kako je Aleksandar Neradin povrijedio ugovor te zatajio kako se protiv njega vodi kazneni postupak. Odmah je izbačen iz BB kuće te je u natjecanju ostalo 17 kandidata.

Priopćenje RTL-a prenosimo u potpunosti:

“Potpisivanjem ugovora s RTL-om, svi natjecatelji, između ostaloga, garantiraju da nisu kazneno gonjeni niti pravomoćno osuđivani. U slučaju povrede bilo koje ugovorne odredbe, pa tako i zbog povrede istinitosti podataka i jamstava, RTL ima pravo raskinuti ugovor. Navedeno vrijedi i za Aleksandra Neradina, koji nije više dio projekta Big Brother 2018.”

No, iz televizijske kuće nisu naveli za koje je to kazneno djelo optužen Neradin, inače grobar iz Makarske.

Naime, kako piše Index.hr, optužen je za pedofiliju. Trenutno mu se za to kazneno djelo sudi na Županijskom sudu u Rijeci.

Kako navodi Index, Neradin je optužen za kršenje članka 158. Kaznenog zakona, odnosno za spolno zlouporabu djeteta mlađeg od 15 godina.

U predstavljanju u subotu Aleksandar Neradin izjavio je ako misli da je jako inteligentan, dok su drugi “glupi k’o stup” te se pohvalio kako je veliki zavodnik koji je spavao s više od 140 žena.