Grmoja: ‘Spreman sam se ispričati Jandrokoviću, ali imam par uvjeta’

N1

Na izvanrednu press konferenciju Kluba HDZ-a koji je ‘zbog prijetnji predsjedniku Sabora’ zatražio da se Nikola Grmoja ispriča, reagirao je Grmoja.

‘Spreman sam se ispričati predsjedniku Saboru i spreman sam klečati na kukuruzu ako treba dok to budem radio, ali imam nekoliko uvjeta.

Pozivam premijera da se ispriča zbog Ive Sanadera, Fimi Medije, Planinske, zbog predaje Ine Molu, zbog Hypa, pozivam i Branka Bačića da se ispriča što je nosio torbe u aferi Fimi medija, pozivam ih da se ispričaju zbog Vladimira Šeksa koji je rekao da ću osjetiti ‘gorke trenutke’, jer Šeks je kum ove Vlade.

Pozivam ih da se ispričaju i zbog ministra Marića – Todorićevog čovjeka, zbog Kujundžića koji je također dio Todorićevog projekta, da se ispričaju što smo odustali od Agencije za lijekove, da se ispričaju što je ministar rekao da nemamo dovoljno novca da liječimo sve, zbog presude Horvatinčiću, zbog pravosuđa, da se ispričaju što stradavaju mali ljudi…’ nabrajao je Nikola Grmoja na press konferenciji u Saboru.