Gradonačelnik Splita doživio blaži moždani udar, oglasio se na Facebooku

Izvor: Facebook

Gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara doživio je blaži moždani udar zbog kojeg je zadržan na Odjelu neurologije KBC Split, potvrdio je ravnatelj bolnice Ivo Jurić.

Ravnatelj bolnice Ivo Jurić je na popodnevnoj izvanrednoj konferenciji za medije ispred bolnice rekao da je Andro Krstulović Opara u bolnicu primljen u subotu navečer zbog glavobolje i vrtoglavice.

“U tijeku je dijagnostička obrada. Obavili smo preglede i utvrdili manje krvarenje u mozgu. Dobro se osjeća. Pozdravlja vas, a sutra ćemo nastaviti pretrage”, kazao je ravnatelj Jurić.

Prethodno su i iz ureda grada medije izvijestili da je gradonačelnik zbog vrtoglavice sinoć završio u bolnici gdje je zadržan na liječenju.

“Evo sam se dočepa mobitela. Hvala svima na dobrim željama. Dobro sam, ali mi kažu da moram mirovat i slušat pa evo mirujem i slušam”, napisao je Krstulović Opara na Facebooku i objavio selfie.

Evo sam se dočepa mobitela. Hvala svima na dobrim željama. Dobro sam, ali mi kažu da moram mirovat i slušat pa evo mirujem i slušam.

Posted by Andro Krstulovic Opara on 21. siječnja 2018