Gradonačelnik Otočca Stjepan Kostelac odbrusio ministru Bošnjakoviću: Evo što mu je poručio

Izvor: Nacionalno/D.Prša

U utorak u Otočac stiže ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković. Gradonačelnik Otočca Stjepan Kostelac, s kandidacijske liste Bura promjena, poručio je vrlo zanimljivu rečenicu: “Neću dočekati ministra jer mi se nije najavio kao gradonačelniku, a red bi bio da se najavio. U zadnje vrijeme, svi ministri koji su dolazili, nijedan se nije najavio da dolazi”, rekao je Kostelac. 

Nacionalno doznaje da je tijekom današnjeg dana ministar Bošnjaković u Otočcu izjavio da se u Otočac kroz par dana vraća sud u Otočac i to i prekršajni i općinski sud kroz stalnu službu i to za područje Otočca, Brinja i Vrhovina pa mještani više neće morati putovati.

Također je u ponedjeljak  u Ličko-senjskoj županiji bio Oleg Butković.

“Ja sam završio službeni posjet gradu Senju, bio sam s gradonačelnikom, a prije toga je bio stranački skup u Otočcu pa sam išao dati potporu”, rekao je ministar. “Što se tiče posjeta, ja sam stalno negdje po terenu. Prošli tjedan sam bio u Odžaku, danas u Senju, u četvrtak opet u Slavoniji. Ne bih to vezao za izbore”, pojašnjava ministar brojne posjete članova Vlade Ličko senjskoj županiji u posljednje vrijeme, uoči nedjeljnih izbora za Županijsku skupštinu.

Prema jučerašnjim rezultatima istraživanja agencije Promocijaplus, listu HDZ-a bira 28,1 posto ispitanika, dok Milinovićevu listu podržava 24,2 posto anketiranih, piše N1.

Inače, u kampanji za prijevremene izbore za skupštinu Ličko-senjske županije HDZ-ova je koalicija potrošila više nego što su zajedno potrošili svi ostali sudionici, njih osam.

Koalicija HDZ/HSU/HSP-AS/HSS/HBS do sada je na kampanju potrošila 119 tisuća kuna, njezin glavni izborni konkurent, lički župan Darko Milinović, odnosno njegova nezavisna lista samo 1.656 kuna, SDP oko 33.500 kuna, Nezavisna lista Ante Dabe 20.300 kuna, stranka Milana Bandića nešto više od 18 tisuća, Živi zid 9.500 kuna, svi zajedno 83 tisuće kuna.