Gradonačelnik Otočca Kostelac i poduzetnik Tomaić podržali Škoru i Domovinski pokret

U 9. izbornoj jedinici, Ličko senjskoj županiji, zahuktava se borba političkih stranaka. Potvrda tomu je i pristupanje poznatih gospodarstvenika i gradonačelnika Domovinskom pokretu Miroslava Škore.

Nakon što su poznati članovi HDZ-a iz Ličko senjske županije koji će biti na isti u 9. izbornoj jedinici, danas je dogovorena još jedna politička suradnja i to podupiranjem Domovinskog pokreta Miroslava Škore od strane gradonačenika Otočca Stjepana Kostelca i jednog od poznatijih ličkih poduzetnika Vladimira Tomaića, vlasnika sirane “Runolist” iz Krasnog.

Naime, danas je izaslanstvo Domovinskog pokreta predvođeno dr. Milanom Vrkljanom i Dariom Žepinom posjetilo gradonačenika Otočca Stjepana Kostelca kojom prigodom su stvoreni politički dogovori o budućoj zajedničkoj suradnji.

Dr. Milan Vrkljan, vasnik sirane “Runolist” Vadimir Tomaić i Dario Žepina

Kako je kazao dr. Milan Vrkljan, sa Milanom Tomaićem vlasnikom sirane “Runolist” razgovarano je o poslovnim planovima te tvrtke pri čemu je do posebnog izražaja došao projekt izgradnje sportsko rekreacijskog centra u Krasnom, kojega će Domovinski pokret u potpunosti poduprijeti. Milan Tomaić izrazio je podršku Miroslavu Škori i Domovinskom pokretu na predstojećim parlamentarnim izborima.

I gradonačenik Otočca Stjepan Kostelac u razgovoru sa izaslanstvom Domovinskog pokreta Miroslava Škore dr. Milanom Vrkljanom i Dariom Žepinom podržao je politički program Domovinskog pokreta i dogovorio suradnju u 9. izbornoj jedinici na skorim parlamentarnim izborima kao i lokalnim tijekom slijedeće godine.