Gradonačelnik Dumbović sa građanima uoči Uskrsa

U petrinjskom gradskom parku postavljene su pisanice visine dva metra oslikane petrinjskim motivima, a uz njih je raskošna kočija prepuna uskrsnih dekoracija koje su najviše obradovale djecu iz Dječjeg vrtića „Petrinjčica“. I djeca su dala doprinos ukrašavanju parka tako što su kredama crtali pisanice po stazama parka.

Djecu su posebno razveselili čokoladni zečići i čokoladna jaja koja su im podijelili Darinko Dumbović, gradonačelnik Grada Petrinje i Viktorija Kaleb, zamjenica gradonačelnika sa djelatnicima Gradske uprave.

„Uz najradosniji katolički blagdan Uskrs, drage Petrinjke i Petrinjci, poštovani vjernici, upućujem iskrenu čestitku svima vama koji slavite, uz poruku kako je Uskrs temelj nade, on rađa snagu i otvara novu budućnost za ljude. Danas se najviše veselim ovoj djeci koja su ovdje u našem parku. Veselimo se Uskrsu jer znamo da je Isus taj koji je dao svoj život da bi svima nama bilo bolje i smatram da ovu radost treba podijeliti sa svim ljudima dobre volje.

Kad pogledamo danas prekrasni park, budućnost ovog parka i sve ono što nas čeka uz ove blagdane želimo biti najviše uz svoju obitelj. Budimo i u ovoj našoj Petrinji velika obitelj i pokažimo da držimo do svih vrijednosti. Isus je taj koji je donio bolju budućnost za sve ljude na ovoj planeti.“ – rekao je gradonačelnik Dumbović.