Gradonačelnik Dumbović: ” Nije zajedništvo uz flašu rakije nego nabaviti maske…”

Nakon što su danas brojni mediji objavili da su sisačko moslavački župan Ivo Žinić (HDZ) i njegov sin Dario (HDZ) organizirali “korona party“, mnogi su očekivali da će premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković oštro osuditi i primjereno kazniti čin neodgovornog i opasnog ponašanja, no to je izostalo.

Ipak nije izostalo od strane brojnih stanovnika Sisačko moslavačke županije koji putem društvenih mreža osuđuju, prozivaju i traže sankcije za dva Žinića.

Reagirao je i saborski zastupnik i gradonačenik Grada Petrinje Darinko Dumbović koji je na svojoj Facebook stranici napisao:

Nije zajedništvo uz flašu rakije nego nabaviti maske…

Dok se cijela Hrvatska danonoćno bori sa epidemijom koronavirusa, župan Žinić ima vremena opustiti se u društvu sina i prijatelja, uz dobru kapljicu i pjesmu sa završetkom policijske intervencije.
I sam premijer ga prozvao za katastrofalno ponašanje , ali koja korist od toga. To ne pomaže građanima Gline i Sisačko – moslavačke županije koji na svojoj koži osjećaju ovakvu neodgovornu vlast .
Nije zajedništvo uz flašu rakije i korona party već u nabavci maski i rukavica kojih nema u čak niti u zdrastvenom sustavu kojeg vode, a kamoli za ostale građane koji itekako strahuju za svoje živote i živote svojih najbližih.
Nepoštivanje odluka Nacionalnog stožera civilne zaštite, i to od ljudi koji vode stožere na županijskoj i gradskoj razini jasno pokazuje da bahatosti HDZ-a nema kraja.

Nije zajednistvo uz flasu rakije nego nabaviti maske…Dok se cijela Hrvatska danonoćno bori sa epidemijom…

Objavljuje Darinko DumbovicPonedjeljak, 23. ožujka 2020.