Gradonačelnik Dumbović i Sanela Dropulić o budućim projektima…

Gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović upriličio je prijam za Sanelu Dropulić, poduzetnicu i direktoricu virtualnog ženskog poduzetničkog centra www.poduzetnica.hr.

Tijekom sastanka dogovoreno je niz zajedničkih aktivnosti, te hodogram događanja. Ujedno je ponovno istaknuta sjajna suradnja između Grada Petrinje i poduzetnica, a sve nastavno na nedavno proglašenje grada Petrinje prijateljem poduzetnica.

Dogovoreno je da nakon 10. travnja ide press konferencija za lokalne i nacionalne medije – predstavljanje projekta „Grad na Kupi“ , ujedno gradonačelnik Dumbović će 19. svibnja sudjelovati u Vukovaru na Prvom B2B susretu hrvatskih poduzetnica uz nazočnost predstavnika gradova, općina i županija – prijatelja ženskog poduzetništva.

Najavljeno je zajedničko sudjelovanje u izvedbi i podjeli besplatnih primjeraka prve hrvatske slikovnice koja uči o poduzetništvu „Ja sam mali poduzetnik!“ čija je promocija 19.11. u Zagrebu, a zatim i u Petrinji.

Također zakazan je i novi ciklus u 2019. godini od 12 besplatnih edukacija za poduzetnike i sve one koji će to tek postati, a financiranih iz proračuna Grada Petrinje i u organizaciji Virtualnog ženskog poduzetničkog centra.