Gordana Rusak: Nakon izbora ne smijemo zaboraviti od koga smo i zašto birani

Od 10. listopada gradski zastupnici Stranke rada i solidarnosti započeli su svakim radnim danom, po utvrđenom rasporedu primati građanke i građane Grada Zagreba i s njima razgovarati o problemima koje treba riješiti za još bolji, sadržajniji i ugodniji život u Gradu Zagrebu.

Jučer smo posjetili Klub Milana Bandića u Praškoj 5 gdje smo na dežurstvu zatekli prof. dr. sc. Gordanu Rusak. Prof. Rusak nam je u razgovoru potvrdila kako će razgovore voditi zastupnici izabrani s liste Stranke rada i solidarnosti Bandić Milan 365 i koalicijskih partnera sukladno svojim preferencijama, odnosno radu u skupštinskim odborima i koordinacijama.

– Očekujemo da nam se građani javljaju prema temama, točnije prema tome koje su kompetencije zastupnika koji je toga dana na raspolaganju za razgovor s građanima. Voljela bih da je interes građana veći ali čini se da informacija o ovim kontaktima gradskih zastupnika i građana nije doprla u pravoj mjeri do zainteresiranih unatoč press konferenciji koju smo održali. Ja sam ovdje ugostila dvije gospođe iz građanske inicijative Spasimo potok Črnomerec. Popričali smo o problemu koji su mi prezentirale i ja ću dalje pokrenuti korake za koje mislim da su nužni kako bismo taj problem počeli zajednički rješavati, jer smatram da nakon izbora ne smijemo zaboraviti od koga smo i zašto birani, kazala je Rusak.

Građani se za razgovor o konkretnoj temi ili prijedlogu za rješavanje pitanja važnih za Grad Zagreb mogu pribilježiti svakog radnog dana na telefon 01 646 0693 ili 01 646 0694 od ponedjeljka do petka u vremenu od 9 do 17 sati i subotom od 10 do 13 sati, te na email adresu za-gradjane@365ris.hr.

Detaljnije informacije i rasporedi dostupni su na web stranici Stranke rada i solidarnosti. (http://www.365ris.hr/365-s-gradanima/)