Gordana Rusak: Faraon na čelu Zagreba!

Izvor: Facebook/Gordana Rusak
Predsjednica Kluba neovisnih zastupnika u Gradskoj skupštini Gordana Rusak ponovno je prozvala gradonačelnika Zagreba Tomaševića poručivši mu između ostalog, da je on taj koji treba odgovarati građanima Zagreba a ne oni njemu, te da bi on trebao biti u službi građana a ne da oni budu njegovi podanici. 
Objavu na Facebooku Prof. dr. sc. Gordana Rusak prenosimo u cijelosti:
U službi ste i ovih taksista iza mene! Upamtite, Vi ste demokratski izabrani gradonačelnik Grada, a ne faraon!
Gospodine gradonačelniče, gradu Zagrebu treba gradonačelnik koji je osjetljiv na potrebe svojih građana, koji odgovara na njihova pitanja, koji se s njima druži i osjeća kako dišu. Vi ste sve to zatrli jer smo Vam mi to dopustili!
Danas smo stali u zaštitu taksista koje ste izmjestili iz Masarykove dekretom, iznenada, bez obavijesti, bez objašnjenja, bez volje da s njima razgovarate. Maknuli ste ih s njihova radnog mjesta i ignorirate svaku njihovu molbu za razgovorom!
Možda da na isti način netko dođe u Vaš ured i jednostavno Vas iseli pa kad budete pitali što i kako dalje, kuda da se maknete da Vas dočeka zid šutnje i ignoriranja.
Na isti način ignorirate i sva druga pitanja građana, ne odgovarate niti Vi niti itko iz Vaših ureda na njihova pitanja i primjedbe. Ne dozvoljavate da Vam ta pitanja postave niti njihovi zastupnici u Skupštini! Oporbi u Skupštini stavili ste flaster na usta tako da ste promjenili poslovnik da ih ušutkate.
Blokirate komentare zastupnika na službenoj stranici Grada, blokirate komentare kada ide prijenos Vaše konferencije za medije na društvenim mrežama.
Gradonačelniče, Vi odgovarate građanima Grada Zagreba, ne oni Vama. Vi ste u službi građana Grada Zagreba, a oni nisu Vaši podanici.
U službi ste i ovih taksista iza mene! Upamtite, Vi ste demokratski izabrani gradonačelnik Grada, a ne faraon!