Genijalno: Božićni spot đakovačkih maturanata oduševilo Hrvatsku

aturanti đakovačke gimnazije Antuna Gustava Matoša snimili su genijalan božićni video na pjesmu Sretan Božić, grupe Fantomi. Spot je osmislila i režirala maturantica Ivona Knežević, a za kamerom je bio učenik 3. razreda Luka Vidović. Video su objavili na YouTubeu, a o njima je pisala i Srednja.hr.

I, moramo priznati, rijetko što nas je ove godine ufuralo u božićni ugođaj kao ovaj, zaista simpatičan video. Ivona kaže kako je ovo tek prvi korak i kako želi snimiti mjuzikl. Ova je sport, kaže, snimila inspirirana riječima Olivera Dragojevića.

“Oliver je rekao “možda takav jedan dan zbliži cijeli svijet” i to mi je jedan od najljepših stihova iz svih pjesama jer smatram da Božić ima upravo tu moć – zbližiti cijeli svijet, ili cijelu školu, objašnjava Ivona kako je došla na ideju”, kaže Ivona.

FENOMENALAN AMATERSKI URADAK
U spotu nastupaju učenici i profesori škole, sniman je u prostorijama gimnazije, a svi djeluju zaista jako veselo. Ivona je rekla kako će “netko školu gledati kao zatvor ili spavati na biologiji”, a oni su se, eto odlučili zabaviti.

“U tome je stvar, kad nađete nešto što volite stvari prestanu biti dosadne i prilike se pojavljuju same. Zbog ovog projekta upoznala sam jako puno učenika i zato mi je ovo jedno od ljepših iskustava u životu. Mislim da će svi učenici koji su sudjelovali na ovom snimanju dugo pamtiti 15.12.2017. jer je tog dana škola postala zabavna ustanova, sa ljudima bez briga, na puni jedan sat”,prenosi Telegram.hr