General Sačić: “Za početak, Jeleniću, uzurpatore i sluga nenarodni, ODSTUPI …ODMAH!!!”

Ne stišavaju se reakcije na današnju, za mnoge, nevjerovatnu vijest da je glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić sobodni zidar (mason) što je i sam potvrdio nakon što su to objavili mediji.

Najenergičniji je, među mnogima bio umirovljeni general Željko Sačić koji se oštrto i bez “pardona” ogasio preko Facebooka. Evo što je napisao:

Pa, ovo je šokantno …mi Hrvati smo,kako je i vidljivo, definitivno, stvarno i pravno okupirani od protuhrvatske, dobro umrežene i uhljebljene, parazitske, gramzive globalističke i velikosrpske, masonske žgadije ..

Dakle, organizirani otpor ovom protuustavnom i protuzakonitom stanju je naš jedini, legitimni i apsolutno očekivan odgovor….Stoga, mi moramo biti spremni i sposobni, organizirani za totalni prevrat u našem političkom i društvenom životu…

Hrvatski suverenisti…na vama je najveća odgovornost, vaša lojalnost i predanost hrvatskoj državi, našim ustavnim vrijednotama ,obitelji, vjeri, tradicionalnim, kulturnim, povijesnim i pravnim stečevinama, čvrsta su stijena i naš temeljni, kamen zaglavni…….Vi ste, u zajedništvu sa svim dobrim ljudima ove Hrvatske – nada i ohrabrenje hrvatskom narodu !!!

Za početak, Jeleniću, uzurpatore i sluga nenarodni, ODSTUPI …ODMAH !!!

Pa, ovo je šokantno …mi Hrvati smo,kako je i vidljivo, definitivno ,stvarno i pravno okupirani od protuhrvatske,dobro…

Objavljuje Željko SačićUtorak, 18. veljače 2020.