General Sačić: Vratite nam bivšeg “šinjel” ministra Kuščevića i njegovo Povjerenstvo da prebroji i prekontrolira potpise

Izvor: FB

“Gromoglasno” je na Faceboku general Željko Sačić prozvao DIP, odnosno Povjerenstvo koje je zaduženo za prijem, kontrolu i prebrojavanje prikupljenih potpisa pojedinih predsjedničkh kandidata koji su navodno sakupili 10.000 potpisa. Evo što je napisao i poručio:

Radi zaštite duševnog mira hrvatskih ljudi.. istine..mentalne higijene ..smanjivanja društvenih tenzija…..zahtijevam od DIP-a, da hitno i jednokratno, neodložno reaktivira “ražalovanog”, nečasno otpuštenog, smijenjenog….bivšeg “šinjel” ministra Kuščevića i njegovo (po zlu poznato) “Povjerenstvo”..za brojanje i kontrolu potpisa nedavnih referendumskih inicijativa…

Smatram da bi upravo oni, po toj, njihovoj, nadaleko poznatoj i nadasve ” apsolutno učinkovitoj , čelično restriktivnoj metodologiji”( hehehe), jedini mogli temeljito izbrojati i prekontrolirati osobne podatke osoba, žive, mrtve, punoljetne, maloljetne.. te čitkost potpisa.. istovjetnost rukopisa tih ljudi ..i to za sve ili bar za neke potpisne liste kandidata za predsjednika RH…sa posebnom pažnjom prema onima koji nisu niti imali ( javno ) sakupljače potpisa, kao ni štandove za prikupljanje potpisa..ili su im ti štandovi( dokumentirano) diljem Hrvatske, danima zjapili prazni…pa da i saznamo otkud im 10 000 potpisa ?..

Iz kojeg ili čijeg podruma, arhive..evidencije..tko je to prepisivao ..potpisivao…dopisivao, krivotvorio…..moramo to saznati .pa makar i od Kuščevića. ..radi nas samih !

Radi zaštite duševnog mira hrvatskih ljudi.. istine..mentalne higijene ..smanjivanja društvenih tenzija…..zahtijevam…

Objavljuje Željko SačićPonedjeljak, 2. prosinca 2019.