General Sačić: Pa zar je to i vama normalno…??? Očekivao sam da mrtvog Tuđmana, netko barem jednom suvislom rečenicom demantira, “obrani” od protuhrvatskih štetočina

Nakon što je šef HSS-a Krešo Beljak na nimalo primjeren način, najblaže rečeno, oblatio prvog hrvatskog predsjednika dr. Franju Tuđmana, izgovorivši riječi koje u najmanju ruku ne priliče niti jednom hrvatskom čovjeku, a kamoli li političaru, čelniku HSS-a, burno je reagirao general Željko Sačić preko Facebooka.

Evo što je general Sačić napisao:

Ajmo sad racionalizirati..ok.. Beljak je pravomoćno osuđeni kriminalac..(provalnik ) i on sam to ne osporava, ne skriva….sva javnost to zna. . Beljaka nitko nigdje na hrvatskom ratištu nije vidio..a hvasta se da je bio “dragovoljac DR..HOSOVAC”. i to je nesporno..

Beljak je otjerao iz HSS-a sve što imalo hrvatski i katolički diše..a ostavio samo …( Ah..užas) koga?!..priklonio se SDP-u..Mrak, idsu .i sl..i da….gradonačelnik je Samobora…..

Stoga, bez obzira na sve negativno što sam vrlo kratko iznio o njemu…bez obzira na nemoralnost, marginalnost i neozbiljnost njegove osobne i političke pojave…ipak ta njegova javna blaćenja , optuživanja, terećenja, osuđivanja prvog hrvatskog Predsjednika Tuđmana imaju nekakav javni odjek..

Evo, čak je sinoć bio i u” Otvorenom”…i terorizira cijelu domoljubnu Hrvatsku (vidim i Puhovski ga, očekivano, brani)… S druge strane .. od ove tzv. tuđmanovske Hrvatske, samo je čujna gromoglasna šutnja…(Ne računam izjavu viteza Rajnera i usputnu čusku Šeksa)…Dakle, od svih velikih “Tuđmanista”.. Hrvatina…stranaka.. hdza….Generalskog zbora, Hvidre..zajednice Gojko Šušak..udruga Specijalaca i gardista …Brkića, Jandrokovića, Plenkovića, Kolinde..Medvjeda, Krstičevića,..

Glasa čuti nije …Pa zar je to i vama normalno…??? Meni nije…ipak sam očekivao da mrtvog Tuđmana, zaslužnog za stvaranje, obranu i oslobođenje države Hrvatske netko s pozicije države, Vlade, Sabora..Ureda Predsjednika RH ..hdza …”Tuđmanovih” generala..branitelja ..barem jednom suvislom rečenicom demantira, “obrani” od protuhrvatskih štetočina.

Ali ,očito…ne žele se sa time opterećivati, baš ih briga…uživaju u svojoj zavjetrini…i grickaju naše, preostalo, hrvatsko blago, privilegije.. .a Tuđmana prepuštaju hijenama. ..ili pak.., nedaj Bože, i sami tako misle (kao i notorni Beljak), pa zato i šute….Ne razumijem….prestrašno…

Ajmo sad racionalizirati..ok..Beljak je pravomoćno osuđeni kriminalac..(provalnik ) i on sam to ne osporava,ne…

Objavljuje Željko SačićSrijeda, 6. studenoga 2019.