Povezite se

Politika

General Sačić javno “dotukao” glavnog ravnatelja policije Josipa Čelića

Objavljeno

-

Nakon sinoćnjeg emitiranja emisije HRT-a “Otvoreno”, na temu Izbjeglica, u kojoj je između ostalih bio gosti i zamjenik glavnog ravnatelja policije Josip Čelić, na Facebooku se oglasio general Željko Sačić koji je žestoko “išamarao”, javno prozvao i u najmanju ruku do dna ponizio glavnog ravnatelja policije Josipa Čelića poručivši njemu i hrvatskoj javnosti u najmanju ruku zanimljive ali i nepoznate činjenice. 

Prenosimo pisanje generala Željka Saćića u cjelosti:

“Mogu te Čeliču nakititi, našminkati, brifirati, naturati u Otvoreno…No, ipak ćeš, objektivno, ostati trajno neprofesionalan, nedostojan, neodgovoran, nečastan, nemoralan, sebičan, čestohlepan,kukavički kalkulant,brkićev pulen,zapovjedno, dokazano, najodgovorniji za omogućavanje i prvotno, najrelevantnije zataškavanje počinjenog zločina u Gruborima…iz kojih si,protuzakonito,na samom početku akcije, kao najodgovorniji i jedini, terenski zapovjednik – netragom nestao.. a potom,nakon nekoliko sati, da bi zaštitio sebe i prikrio svoje teško kršenje zakona i međunarodnih ratnih Konvencija. . napisao si u “Izvješću”, kako je bilo sve ok…i te laži si se godinama (sedam godina) čvrsto držao.. . . Zbog toga se godinama tresla Hrvatska.. mnogi nevini ljudi su stradali … Srami te se i stidite… Božinoviću,Plenkoviću..Bajiću..Jeleniću. …drsko vrijeđate hrvatski narod. ..pravdu i istinu…poštene policijske stručnjake,profesionalce, službenike….

Vjerujem,utopiti ćete se zajedno s njim u nemoralu,političkoj korupciji, kršenju zakona. .U toj močvari,koju svojim patronstvom ,političkim uhljebljivanjem, stranačkim kadroviranjem, okretanjem glave.. brižno njegujete,stvarate, ali koju moralnu kaljužu,proširujete ,zbog svojeg pravnog,političkog,ljudskog nedjelovanja,te i sve nas ,poštene ljude u nju gurate, ugrožavate. Stoga,..između ostalog, zbog toga i svi vi ste “ruglo” Hrvatske..negacija ” pravne države”. Uz vaše medije,koji o tome, o tom dokazanom neprofesionalnom. ..ratnozločinačkom policijsko kriminalnom, megaskandalu, gromoglasno – šute! Odvratno . ..i to samo zato jer je taj lik – “vaš”. “Vaš čovjek”. ..!!!

Mogu te Čeliču nakititi,našminkati,brifirati,naturati u Otvoreno…No,ipak ćeš ,objektivno , ostati trajno…

Objavljuje Željko SačićSrijeda, 26. lipnja 2019.

Politika

Domovinski pokret: Fotografiranje sa Škorom ne znači i postanak dijela platforme

Published

on

Domovinski pokret Miroslava Škore poručio je u ponedjeljak da pozdravlja razgovore sa svim akterima koji imaju ideju kako promijeniti Hrvatsku nabolje, no i kako to ne znači i da će svatko tko se fotografira sa Miroslavom Škorom nužno postati dio platforme Domovinskog pokreta.

“U povodu brojnih upita o značenju fotografije gospodina Stjepe Bartulice s Miroslavom Škorom i Timom Oreškovićem, izvještavamo javnost kako Domovinski pokret pozdravlja razgovore sa svim akterima koji imaju ideju kako promijeniti Hrvatsku nabolje, no to ne znači i da će svatko tko se fotografira s Miroslavom Škorom nužno postati dio platforme Domovinskog pokreta”, stoji na facebok stranici Domovinskog pokreta.

Poručuju i da ih veseli što okupljaju širok spektar kvalitetnih ljudi, bilo kao kandidate na listama, bilo kao savjetnike u izradi programa za razna područja, a o konkretnim imenima i njihovim ulogama javnost će, dodaju, biti pravovremeno obaviještena.

Ucitavanje vijesti

Politika

Nikola Mažar: ” HDZ sve jači, osjeti se to u zraku, ne samo u Vukovaru nego u cijeloj Slavoniji

Published

on

Nikola Mažar/Izvor: Nacionalno/D.Prša

Povjerenik za vukovarski HDZ Nikola Mažar u N1 Studiju uživo rekao je da HDZ u Vukovaru trenutno ima više od 1500 članova i da svakodnevno dobiva pozive brojnih simpatizera i članova, koji se žele uključiti, odnosno aktivnije sudjelovati u kampanji.

„Osjeti se to u zraku, HDZ je sve jači, ne samo u Vukovaru nego u cijeloj Slavoniji. Vukovarci su mudri i pametni, trpjeli su puno, a imaju i inat, znat će procijeniti tko je onaj tko donosi prosperitet, mir i zajedništvo“, poručio je.

U polemike oko Penave nije htio ulaziti, poručio je tek da svatko ide svojim putem, i da, iako HDZ više nema vlast, izbori su već dogodine, a HDZ snažan.

„HDZ je imao nekoliko teških udara, sjetite se da je pokušan i puč, a svaki put smo izašli sve jači i snažniji“, rekao je uz poruku da će, nakon što pobijede na izborima, odlučiti s kim će u koaliciju.

Na temu ratnih zločina, rekao je da neće mirovati dok se posljednji nestali ne pronađe.

„To je bolna tematika, još se traže i iz drugog svjetskog rata počinitelji zločina, potrebno je vrijeme“, zaključio je i ponovio sve što je učinjeno za mandata ove Vlade.

Za ćirilicu, poručio je, još u Vukovaru nije vrijeme.

„Ja sam bio na prosvjedima protiv uvođenja ćirilice, Milanović je htio napraviti kaos i iskoristiti Vukovar. Nije još vrijeme. Preduvjet je da se pronađu svi nestali i vrati mir, a onda možemo razgovarati“, poručio je i naglasio da će voditi afirmativnu i kampanju zajedništva, a o svojoj kandidaturi na lokalnoj razini kaže da će razmišljati nakon parlamentarnih izbora, prenosi N1.

Nacionalno/N1.

Ucitavanje vijesti

Politika

Plenković pojasnio bit Jandrokovićeve poruke Raspudiću

Published

on

Na svečanosti uručenja ugovora važnih za Grad Zadar predsjednik Vlade Andrej Plenković tom je prigodom odgovarao i na pitanja novinara i komentirao kampanju za predstojeće parlamentarne izbore, koji će se održati 5. srpnja.

Plenković je komentirao reakciju predsjednika Sabora, Gordana Jandrokovića, koji je na izjavu Nina Raspudića da ulazi u politiku i da će loviti Jandrokovića, rekao da on ima troje djece s istom ženom.

“Nisam ja primijetio da gospodin, dok je bio u poziciji van politike i kritike, da je štedio bilo koga u politici pa pretpostavljam da neće valjda prvi dan zaplakati ako dobije neki odgovor”, rekao je Plenković.

“Pročitajte što je pisao o Jandrokoviću i meni, kad to vidite, onda ćete znati o čemu govorim. Riječ je o licemjerstvu, to je bit Jandrokovićeve poruke”, istaknuo je Plenković.

Ucitavanje vijesti

Najčitanije