General Sačić: “Gadite mi se, odvratni ste, prezirem vas, sve vas sudionike ove lakrdije, ruganja hrvatskim građanima”

Nakon što su mediji prenijeli vijest da je bivši zamjenik glavnog ravnatelja policije Josip Ćelić, koji je u ožujku prošle godine vozio triput brže od dopuštenog, pravomoćno oslobođen na prekršajnom sudu u Zadru, jer je sud uvažio njegovo objašnjenje da je bio na tajnom zadatku, javnost je ponovno pokrivena “plaštom” sumnje, nepovjerenja i razočaranja u hrvatsko pravosuđe ali i u sve ono što se oko njega događa.

Svoj stav, svoje mišljenje, energično, burno ali i emotivno negodovanje iznio je umirovljeni general Željko Sačić, a sve zbog kako kaže brojnih upita, reakcija i negodovanja građana Hrvatske koji su mu se obratili.

Njegovu objavu sa Facebook profila prenosimo u cijelosti:

Znam da to (moju javnu reakciju na ovu sablazan, vrijeđanje zdravog razuma) mnogi od mene očekujete, pitate me u inbox.. No..eto…mislim da o takvim oholim, umišljenim, nemoralnim korumpiranim, nedostojnim, nedoraslim kretenima, besramnim lažljivcima u sustavu našeg sudstva , policije, politike i dorha nemam što drugo nadodati, osim već davno napisanog..

Možda samo: iskreno, gadite mi se…odvratni ste…prezirem vas …sve vas sudionike ove lakrdije..ruganja hrvatskim građanima….i nadam se, vjerujem, da ću prije svoje smrti doživjeti ozdravljenje, pročišćenje, odnosno uspostavu “pravne države” – Hrvatske.

Znam da to (moju javnu reakciju na ovu sablazan,vrijeđanje zdravog razuma) mnogi od mene očekujete,pitate me u…

Objavljuje Željko SačićSubota, 15. veljače 2020.