General Sačić: “Doista. .dno dna od tzv. naše vanjske politike!”

HRT

Hrvatski mediji prenesli su vijest da se u trenutku raspada bivše države na deviznim računima u mješovitim bankama SFRJ u inozemstvu nalazilo se 645,55 milijuna američkih dolara tako da Hrvatska u postupku sukcesije od Srbije potražuje 148,5 milijuna dolara.

Iako se taj novac trebalo je podijeliti među državama sljednicama, i Hrvatskoj trebalo pripasti 23 posto, odnosno 148,5 milijuna dolara, Srbija je ostale države obavijestila tek da je na računima samo 56 milijuna dolara odbijajući objasniti gdje je novac.

Na taj način ponašanja Srbije ali o odnosa hrvatskih političkih dužnosnika prema Srbiji i samom srbijanskom Vučiću reagirao je general Željko Sačić na svojoj Facebook stranici.

Evo što je napisao:

Evo s kakvom kokošarskom, prevarantskom i kriminalnom bagrom mi imamo posla u postupku sukcesije sa susjednom Srbijom. .., a Plenković, Kolinda i Radman će, unatoč zdravom razumu, potrgati ruke i noge da ih guraju i dovuku u – EU..Doista. .dno dna od tzv. naše vanjske politike!

Stoga,…Stop Srbiji na putu u EU dok ne ispuni sve svoje, civilizacijske, međunarodno pravne, i financijske obveze..kao i obveze proizašle iz osuđujućih presuda MKS-a..

Evo s kakvom kokošarskom,prevarantskom i kriminalnom bagrom mi imamo posla u postupku sukcesije sa susjednom Srbijom….

Objavljuje Željko SačićUtorak, 12. studenoga 2019.