General Sačić: “Bagro, kukavice, glupi, neobuzdani, uzoholjeni i razbahaćeni mrzitelji hrvatskih branitelja, HOS-ovaca, sram vas bilo !!!

General Željko Sačić ponukan ustrajanim napadima razno raznih dušebrižnika koji “živčano” nastoje omalovažiti, okaljati i osporiti ugled svih onih koji su se borili za slobodu Hrvatske, poglavito onih koji su pod stijegom HOS-a i pozdrava “Za Dom spremni” branili i ginuli na ratištima diljem Hrvatske, revoltirano je istupio i očitao bukvicu svima onima koji osporavaju taj pozdrav koji su koristili brojni hrvatski branitelji, što u ondašnjim vremenima Domovinskog rata nije ni kojom primisli aludiralo na NDH, kako to neki pametnjakovići, izmišljeni manipulatori žele pravno nametnuti a time i uvesti i mržnju, pomutnju i razdor među hrvatskim braniteljima. Evo što im je poručio:

Glupi, neobuzdani, uzoholjeni i razbahaćeni mrzitelji hrvatskih branitelja, HOS-ovaca, čiji je to bio ratni znak..pozdrav i poklič .. Za Dom Spremni !…

Nikad se nećemo odreći naše hrabre hrvatske ratne subraće…Nisu oni ’91 nit mogli braniti ustašku NDH-a, već samo i jedino…Ustavom RH, iz 1990.g. ,neovisnu, suverenu, demokratsku državu Hrvatsku i slobodu Hrvatskog naroda…Jedino o tome i pjeva naš Marko …u budnici ” Čavoglave.”..I mi svi, hrvatski domoljubi, hrvatski ratnici, ćemo tako, dok je svijeta i vijeka, u našoj hrvatskoj Državi….u spomen na sve poginule, stradale,nestale u Domovinskom obrambenom ratu …

Nezahvalna bagro,’..te,krvave ’91..im ništa niste branili ..niti ih kažnjavali zbog tih oznaka. ..ni u Vukovaru, Škabrnji,..Maslenici…kao ni svugdje u i na crti tada okupirane Hrvatske.. . Kukavice, sram vas može biti ..pravnim nasiljem nam navlačite na hrabra pobjednička hrvatska prsa stigmu davnih, pretragičnih, crnih dana…zaslijepljeni velikosrpstvom, četništvom, jugoslavenskim unitarizmom i – protuhrvatstvom…pa ne razabirete dobro od zla.

Nedostojni ste žrtve naših hrvatskih HEROJA! Bogu hvala, kao i svima nama ,hrvatskim braniteljima, koji su tih sudbinskih dana za opstanak hrvatskog naroda i Države Hrvatske bili ZA DOM SPREMNI !!!