General Glasnović športski pozdravio Vulina: “Krenuli ste tenkom, vratili se kući limenkom ili tko se tenka laća limenkom se vraća”

Željko Glasnović/ Izvor: Nacionalno/Dražen Prša

Režanje, huškanje i puštanje laveža od srbijanskog ministra Aleksandra Vulina povodom proslave Oluje tek je nekolicina hrvatskih dužnosnika javno osudila. Bez pardona, kako to već i priliči generalu Željku Glasnoviću poslana je poruka Vulinu uz simpatičnu poruku: “Športski pozdrav – jedan od Generala Pobjedničke Vojske Hrvatskog Naroda!”

Evo što je general Željko Glasnović poručio Vulinu:

Osvrnut ću se na dotičnog provokatora koji bi trebao biti na osnovu svojih dosadašnjih izjava u Hrvatskoj na listi “Persona non grata”: Drago mi je čuti da nas nećete napasti jer na osnovu toga možete biti sigurni da nećete opet doživjeti poraz po matrici serijala svima poznatog američkog holivudskog Science Fiction Blockbustera koji se zove “TRANSFORMERS – Krenuli ste tenkom vratili se kući limenkom ili tko se tenka laća limenkom se vraća”.

A da ne zaboravimo činjenicu, one vaše tenkove koje nismo transformirali u otpad za recikliranje je tijekom bijega prema Banja Luki u panici nagazio svoj narod u izbjegličkoj koloni. Nisi tada imao prilike sudjelovati u čarobnom transformiranju tenkova koji su krenuli iz Beograda u okupaciju suverene države Hrvatske. A radiš svako malo na svojoj “prilici” koja će na kraju pasti na teret tvojih građana!

Imaš pravo biti ponosan da sam ti se obratio u obliku teksta! Športski pozdrav – jedan od Generala Pobjedničke Vojske Hrvatskog Naroda!

Izvor:FB