Gdje je kraj Šešelju: Evo što je stavio na svoju kuću u selu iz kojeg je devedesetih protjerao Hrvate

Šešelj poručio da je došao provocirati režim a ne zastrašivati Hrvate

Bez razlike na njegova politička uvjerenja, mnogi drže, čak i njegovi dojučerašnji najbliži suradnjici da je Vojislav Šešelj “politički bolestan”, i uz to krajnje opasan za društvo u kojem živi.

Naučeni na njegove podmukle provokacije, javnost više ne mogu iznenaditi njegove izjave ni postupci.

Najnovija u nizu provokacija dogodila se kada je Srpska radikalna stranka u Šešeljevoj kući u Hrtkovcima održala sjednicu tzv. Centralne otadžbinske uprave, pri čemu je Šešelj ponovno svojim činom bio u centru pozornosti.

Naime, pozornost medija privukao je neonski natpis na kući U Hrtkovcima, selu u Vojvodinu u kojemu su prije rata većinu stanovništva činili Hrvati, a gdje je vođa srpskih radikala i ratni zločinac osuđen pred Haškim sudom Vojislav Šešelj nedavno kupio kuću.

Još jedna “šešeljevska” bolest potvrđena je činjenicom da je početkom devedesetih upravo on sa svojim radikalima bio prvi koji je protjerao većinu Hrvata iz tog sela.

Provokacije se nastavljaju pa je danas Srpska radikalna stranka u Šešeljevoj kući u Hrtkovcima održala sjednicu tzv. Centralne otadžbinske uprave na kojoj su, kako piše Blic, izabrani novi članovi uprave te određena visina članarine za iduću godinu.

Malo koga je zanimala sjednica jer je pažnju privukla još jedna bolesna Šešeljeva provokacija.

On je na svoju kuću u Hrtkovcima stavio veliki, kičasti neonski natpis koji noću blješti plavom bojom, a na kojemu piše: “Kuća Vojislava Šešelja” !!!