Franić: Puljak s nasilnicima Markotićem i Ivoševićem treba dati ostavku

Nezavisni gradski vijećnik u Splitu Ante Franić objavio je u petak navečer da se predsjednik kluba vijećnika Mosta Josip Markotić ponaša nasilno poput dogradonačelnika Bojana Ivoševića te je pozvao gradonačelnika Ivicu Puljka da podnese ostavku jer su mu oni partneri u vlasti.

“Vrijeme je da Split prestane biti ‘grad-slučaj’ te da gradonačelnik s ovakvim partnerima-nasilnicima poput Markotića i Ivoševića podnese ostavku,” napisao je Franić u priopćenju dodavši kako je Markotić nasilnik iako je profesor na Hrvatskom katoličkom sveučilištu

Ocijenio je da je da je “vijećnik Markotić po narativu i nastupu vrlo sličan dogradonačelniku Bojanu Ivoševiću, nasilan, agresivan i labilan”.

o je argumentirao navodnom Markotićevom korespondencijiom na WhatsApp-u kojoj je, kaže Franić, pogrdno govorio o gradskim čelnicima i kolegama.

“Markotić se ne libi svoga stranačkog kolegu prof. dr. Ivicu Grkovića nazvati budalom, a svoje koalicijske partnere gradonačelnika Ivicu Puljka i predsjednika Gradskog vijeća Jakova Prkića nazvati štakorima, te im neposredno nakon toga dati punu podršku u Gradskom vijeću,” navodi Franić u priopćenju za javnost.