FOTO: Država u zakup u Osijeku daje prostore u Kapucinskoj i Županijskoj ulici

Država je sukladno praksi, ponudila na natječaju zakup poslovnih prostora u svom vlasništvu u Hrvatskoj, a gdje su se našla i dva zanimljiva prostora u Osijeku.

Eventualni zakupci će 18. veljače imati priliku pregledati ponuđene poslovne prostore u Osijeku, a prije nego na natječaju ponude iznos zakupa. Država je, naime, sukladno praksi, ponudila na natječaju zakup poslovnih prostora u svom vlasništvu u Hrvatskoj, a gdje su se našla i dva zanimljiva prostora u Osijeku.

U jednom od njih, onom u Kapucinskoj ulici, nekada je bio Peko. Početna mjesečna zakupnina iznosi 10.162,35 kuna, a za 179,42 četvorna metra u prizemlju, u strogom centru grada.

U drugom se, u Županijskoj ulici, vidi se iz fotografija, nalazio preseljeni studio Wizard. Njegova je početna mjesečna zakupnina 1.256,98 kuna, a za 29,59 četvornih metara. I taj je prostor u centru grada i vrlo je atraktivan.

Natječaj je objavljen 1. veljače, rok za podnošenje ponuda je 25. istog mjeseca, a sve prostore u Hrvatskoj, kao i kondicije natječaja, možete pogledati OVDJE.