Fatalna Anamarija zavodi muškarce i uzima im novac. Oženjeni plaćaju šutnju

Sjećate se naše priče o fatalnoj Anamariji (45), zavodnici i prevarantici koja je vrtjela muškarce oko malog prsta i na koncu ih olakšala za milijunski iznos?

Nevjerojatnu priču objavili smo prije par godina, a povod je bila oslobađajuća presuda bjelovarskom poduzetniku kojeg je Anamarija bila optužila za silovanje te ga pospremila na mjesec dana u zatvor.

Kasnije nam se javilo više muškaraca koji su također nasjeli na čari fatalne zavodnice. Ovih dana o njoj se u našoj redakciji raspitivala još jedna osoba od koje je prevrtljiva zavodnica, s kojom je u vezi, navodno izvlačila novac. Anamarija, dakle, ne miruje.

Optužbe za silovanje

Kako neslužbeno doznajemo, protiv nje je u međuvremenu podignuto više prijava, ali nije poznato u kojoj su fazi ti postupci. Prijavio ju je i muškarac koji je kupio stan u Zagrebu kako bi se mogao nalaziti s njom. I on je bio završio u Remetincu jer ga je optužila za nasilje.

“Podnio sam kaznenu prijavu protiv Anamarije zbog sumnje da mi je ukrala čak 150.000 kuna. Sitne krađe iz džepa ili novčanika ne računam”, ispričao nam je svojedobno prevareni muškarac.

Zar je Anamarija doista tako fatalna žena, pitali smo ga, a on je odgovorio: “Čujte zgodna je. Ima duge, vitke noge, dobro tijelo, prirodan izgled bez previše šminke. Fakat dobro izgleda”, priznaje on.

A što reći za pakao koji je proživio bjelovarski poduzetnik Tihomir (48) nakon što je na internetskim aplikacijama za spojeve i avanture upoznao fatalnu Anamariju. Nakon nekoliko mjeseci intenzivnog druženja i spolnih odnosa, Tihomir je završio u istražnom zatvoru zbog optužbe za silovanje!

Na koncu je uspio dokazati nevinost pa ga je sud oslobodio. U međuvremenu je o fatalnoj ženi isplivalo mnoštvo nevjerojatnih priča. Ispostavilo se kako je vjerojatno nasamarila 20-ak muškaraca koji su joj bili ljubavnici.

Inteligentna i zgodna

Tihomir je tijekom suđenja rekao kako su kobnog vikenda bili u njegovu stanu u Zagrebu u koji je on donio 24.000 kuna u koverti koju je pospremio u ladicu, što je ona vidjela. Novac je u noći nestao i on je, kaže, pitao Anamariju gdje je, a ona je počela histerizirati i nakon svađe pozvala je policiju, piše Danica.hr 

Optužila ga je za silovanje, ali na sudu se ispostavilo da je sve izmislila. Njezin iskaz uopće se nije poklapao s svjedočenjima susjeda, Tihomirove prijateljice, drugih muškaraca koje je Anamarija prevarila, ali i Tihomira čijoj je obrani sud povjerovao.

Njezin bivši poslodavac kod kojeg je radila knjigovodstvo za Anamariju je rekao kako je “veoma komunikativna, inteligentna i zgodna žena koja glumi žrtvu samohrane majke s bolesnim djetetom i funkcionira na takav način da zavodi muškarce”.

“Postoje i drugi muškarci koje je prevarila kao i Tihomira, ali oni joj i dalje plaćaju da šuti jer su oženjeni. Zvalo nas je u ured troje ljude koje je ona prevarila, a jedan je i došao k nama. Nismo znali bi li plakali ili se smijali nakon njegove priče”, ispričao je bivši Anamarijin direktor.

Besplatno pušenje

S Anamarijom se bio zbližio i njegov zaposlenik koji ju je često vozio u Rijeku. Kad ga je pitao zašto to čini, rekao mu je: “Direktore, zašto ne? Plati mi tisuću kuna i još mi pet puta popuši”.

Anamarija je iznimno inteligentna osoba, priča direktor. U jednom je času karticu firme koju je koristila kolegica kriomice skenirala i onda putem nje na račun firme za sebe kupila par notebooka i skupi iPhone.

Na sudu su svjedočile i žene koje su Anamariju angažirale za čišćenje kuća i stanova. Mnoge vrijedne stvari, zlatnina i drugo, nakon toga nestajale su iz tih objekata. O njoj su javno svjedočili i drugi muškarci koji su je upoznali preko dating aplikacija.

Dizali su kredite i davali joj novac za liječenje djeteta i pokretanje privatnog posla. Ostali su bez par milijuna kuna, kako sami tvrde. Sve je prijavljeno policiji i DORH-u: i prevare, i krađe, i lažne optužbe. Nije poznato dokle se došlo s istragom.

No, jedno je sigurno: ovih smo dana doznali kako je fatalna Anamarija opet u vezi. Kako će to sve na koncu završiti – samo nebo zn