Evo kulture hrvatskog europarlamentarca Freda Matića !!!

Ilustacija/Facebook

Naši političari znali su nas na razne načine iznenaditi degutantnim, neprimjerenim, smiješnim i ružnim izjavama, no ono što je izjavio Fred Matić, SDP-ov europarlamentarac gostijući na N1, krajnje je neprimjereno, nedolično i zabrinjavajuće. S pravom će se mnogi upitati što se događa s tim čovijekom, jer iz njegovih izjava u zadnje vrijeme puca tolika mržnja, bez razlike o kojoj se osobi radi, uglavnom da nije iz SDP-a, da bi se čak moglo pomisliti da je bolestan.

Jedan hrvatski političar, koji je nagrađen da predstavlja Hrvatsku u EU dozvolio je upotrebu riječi koje su u najmanju ruku dno dna jednog čovijeka, muškarca, ako se u tu skupinu uopće može ubrojiti.

“Išao sam dvaput u WC, otišao sam se ispovraćati. Degutantan govor. Je l’ ti netko branio da uzmeš pušku? Pa što nije uzela pušku? Nije postojao test inteligencije niti psihofizičkih sposobnosti da se bude branitelj. Ona je kraljica patetike”, komentirao je SDP-ov europarlamentarac Fred Matić jučerašnji govor aktualne predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, gostujući danas na N1 televiziji.

Svojoj je izjavi dodao da je degutantno da je baš na današnji dan najavila svoju kandidaturu za predsjedničke izbore. “Žalosno je to i tužno”, rekao je.

Njezin govor, u kojemu je, između ostalog, rekla da bi uzela pušku, okarakterizirao je kao degutantan govor.

O tempora! O mores!

Nacionalno/DP.