Evo i Jože Manolića: “Grabar-Kitarović ne može pobijediti jer je izbacila Tita”

Zagreb, 2.10.2019 -Svečanost otkrivanja biste Mahatme Gandhija na jezeru Bundek u povodu 150. obljetnice rođenja istaknutog humanista, političara, socijalnog aktivista i vođe pokreta za neovisnost Indije. Bistu su otkrili veleposlanik Republike Indije Arindam Bagchi, predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić. Na slici Josip Manolić. Foto HINA/ Dario GRZELJ/ dag

I kad smo svi pomislili da se povukao, “nestao”, iz (javnog) života Joža Manolić se pojavio i odmah udario po politici, na samo njemu dobro znani način. Kaže Joža da Kolinda Grabar-Kitarović neće osvojiti drugi predsjednički mandat. Razlog tome vidi ljutnju polovice zemlje jer je izbacila Titovu bistu s Pantovčaka !!!!.

“Ne može pobijediti jer je polovica Hrvatske odmah na početku protiv nje zbog izbacivanja Tita kao nosioca jednog antifašizma i sad ćemo mi objediniti i SDP i antifašizam i mislim da ćemo već u prvom krugu dobiti bitku protiv gospođe”, prognozirao je rezultat predstojećih predsjedničkih izbora bivši premijer Joža Manolić.

“Mislim da će SDP-ovac već u prvom krugu pobijediti jer je SDP napravio stratešku platformu da kandidira jednog čovjeka jer se bira jedan predsjednik i iza kandidata je stala čitava stranka, stat će čitav SDP i stat će anftifašizam i možemo već u prvom krugu dobiti pobjedu”, zaključio je Manolić.