Dvojica Sirijaca ukrali autobus – nema ozlijeđenih, oštećena dva policijska automobila

Policijski službenici PP Slunj provode kriminalističko istraživanje nad dvojicom državljana Sirije zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari.

Naime, danas tijekom ranih jutarnjih sati u Pašinom Potoku je otuđen autobus karlovačkih registarskih oznaka. Dok se kretao iz smjera Cetingrada prema Slunju, policijski službenici su ga oko 3.35 sati pokušali zaustaviti u mjestu Kremen.

Kako se autobus nije zaustavio, policijski su ga službenici pokušali zaustaviti u pokretu i to uz uključene zvučne i svjetlosne signale. Autobus se zaustavio u Nikšiću te su iz njega pobjegle dvije osobe, nakon čega se nastavio kretati i to unatrag.

Tom prilikom autobus je udario u službeno vozilo koje je, lančanom reakcijom, udarilo u drugo službeno vozilo. Policijski službenici su vrlo brzo uhvatili osobe koje su pobjegle iz autobusa i utvrdili da se radi o dvojici ilegalnih migranata, državljanima Sirije. U događaju, osim nastale materijalne štete, nema ozlijeđenih osoba, poručuju iz policije.