Dvojica poginula u slijetanju automobila u središtu Medulina

foto HINA/ Mario STRMOTIĆ

Dvojica muškaraca smrtno su stradala u teškoj prometnoj nesreći koja se u subotu u 1.55 sati dogodila u samome središtu Medulina, kada je automobil sletio s kolnika u Ulici SAD, izvijestila je istarska policija.

Prema podacima policije, nesreća se dogodila kada je 47-godišnjak iz Zagreba upravljajući automobilom Ford Mondeo zagrebačke registracije Ulicom SAD-a u Medulinu, izlaskom iz desnog zavoja, zbog neprilagođene brzine kretanja, izgubio nadzor nad vozilom te prešao na suprotnu kolničku traku.

Vozilo je potom udarilo u povišeni rubnjak, a zatim u zanošenju izletio van kolnika gdje je udarilo u metalni stup javne rasvjete, razvodni ormarić za struju te betonski ogradni zid kuće.

Zagrepčanin i 43-godišnji suvozač, inače makedonski državljanin iz Skoplja, u nesreći su smrtno stradali te su njihova tijela prevezena na Odjel patologije Opće bolnice Pula gdje će po nalogu nadležnog odvjetnika, koji je bio na mjestu događaja, biti obavljena obdukcija.

Policijski službenici su obavili očevid prometne nesreće, a za vrijeme trajanja očevida promet je Ulicom SAD bio zatvoren do 5 sati i odvijao se obilaznim ulicama kroz Medulin. Na mjestu događaja izašli su i pulski vatrogasci radi pružanja tehničke pomoći. (Hina)