Dva jaja 180 kn !!! I to je naš turizam !

Izvor: Facebook

Postaljena je ustaljena praksa da svakog ljeta, kad krene turistička sezona, krenu i brojne priče o cijenama i velikim računima na koje se žale mnogi turisti. Sa naslovnica medija “vrište” fotografije sa istaknutim cijenama koje šokiraju javnost cijenama.

Da čovjeku pamet stane kad pogleda istaknuti cjenik ispred restorana u jednom od naših turističkih gradova. Svjedočimo tome i današnjoj fotografiji koju je objavila gospođa na svojem Facebook profilu gdje se vide “nebeske” cijene jednog restorana na Hvaru.

Naravno da cijene i trebaju biti daleko veće nego izvan sezone ali ipak ono što si pojedini ugostitelji dozvoljavaju pretrjerano je i za zgražanje. Cijene u tom hvarskom restoranu “bodu u oči” jer ako želite pojesti “musle” morat će te platiti “samo” 120 kuna. Tost 120 kuna, a jaja benedict ni manje ni više, 180 kuna. Iako je riječ o tkz. luksuznom restoranu na rivi, mnogi se pitaju od čega su ta jaja, možda “zlatna”, no kako bilo da bilo željeli bi čuti i vaše mišljenje da li bi platili za dva jaja 180 kn ili za tost 120 kuna ???

Nacionalno

Evo zbog čega nam brojni turisti dolaze tri puta: prvi put,zadnji put i nikad više. Ovo je osvanulo ispred jednog najprosječnijeg restorana na Hvaru.

Objavljuje Vesna KljajićNedjelja, 21. srpnja 2019.