Dumbović se vraća u politiku, mnogima se trese donje rublje…

Darinko Dumbović/Izvor: Nacionalno

Darinko Dumbović, bivši saborski zastupnik i gradonačelnik Petrinje, a koji je proveo dva i pol mjeseca u pritvoru zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela nezakonitog pogodovanja i pomaganja u nezakonitom pogodovanju, najavio je povratak u “političke vode”.

Dumbović je aktivirao svoj vijećnički mandat u Gradskom vijeću Petrinje, i sad uvjereni su mnogi, počinje ono čega su se mnogi bojali, otkrivanje nesposobnosti, laganja i nepravilnosti u radu onih koji su gajili nadu u političku “smrt” Dumbovića.

Kako doznajemo, mnogima se u Petrinji, poglavito onima koji glume nesposobne marionete trese “donje rublje”, jer dolazi vrijeme otkrivanja prave istine, i prave borbe za grad kojega vole istinjski domoljubi.

Kao i uvijek do sada, Dumbović je bez dlake na jeziku, “otvorenih karata”, na Facebook profilu poručio što mogu očekivati oni koji su vjerovali u njegov politički kraj …

„Kao što sam ranije i obećao, vraćam se u Gradsko vijeće. U politički ring ulazim iz nezahvalne pozicije, ali uvjeren da imam snage, volje i hrabrosti suočiti se s politikom nerada i tapkanja na mjestu koju vodi gradonačelnica i vladajući u Gradskom vijeću. Sve se odvija presporo, napredak se mjeri puževim korakom. Petrinjci očekuju rješenja i pomake naprijed.. Politiku za građane mora voditi Gradsko vijeće i gradonačelnica jer smo zato izabrani!
I to svi , bez obzira iz kojeg političkog prostora dolazimo.
Potrebno je hitno vratiti pozornost na probleme i potrebe građana , snažnije se pozicionirati i prema županiji i državi, a ne čekati da netko drugi odrađuje naš posao.

Vrijeme je da podsjetim vladajuće u našem gradu na njihova predizborna obećanja, od kojih nisu realizirali ništa, pa čak ni pripremljene i započete projekte koje sam im ostavio, nisu u stanju završiti.
Oporba u Gradskom vijeću treba biti korektiv vlasti i usmjeravati je prema rezultatima i boljitku koji će osjetiti građani. Vrlo brzo , već na proračunu možemo pokazati snagu za promjene!!!“ – oglasio se Dumbović na svom Facebook profilu.