Dumbović s predstavnicima Coca Cole za unprijeđenje sportskog života mladih ljudi

Radni sastanak s predstavnicima Coca Cole kako bi dogovorili detalje oko postavljanja vježbališta na otvorenome, koje je grad Petrinja osvojio u okviru projekta Coca Cole „Pokret za radost“ održao je danas Darinko Dumbović, gradonačelnik Grada Petrinje.

„Kao Grad kroz medije, putem Facebooka, u okviru projekta „Pokret za radost“ nastojali smo svi da se uključimo u jednu dobru inicijativu Coca Cole, te time unaprijediti prije svega sportski život mladih ljudi,kroz vježbališta,kroz igrališta.

Uspjeli smo dobiti igralište koje sad planiramo u našem Gradu napraviti.

To je vježbalište za stariju djecu, od 15 godina pa dalje. Gradsko kupalište, naš „petrinjski dnevni boravak“, ima dobru ponudu, a sad će uz suradnju s Coca Colom dobiti i to vježbalište, koje ćemo staviti u funkciju do sljedeće kupališne sezone na Gradskom kupalištu.

Zahvaljujem se svima koji su lajkali, koji su se izborili prije svega kao Petrinjke, Petrinjci da uđemo u jednu disciplinu jer bila jaka konkurencija. Zahvaljujem se i Coca Coli što su doprinijeli zdravom životu.“ –istaknuo je gradonačelnik.

Slaven Kadečka, zamjenik direktorice Poslovnih zona, iskazao je zadovoljstvo time što je kampanja kroz Facebook inicijativu uspjela, te dodao: „ Veliki broj ljudi u gradu već svakodnevno ispituje „Kad će se Coca Cola pojaviti u Petrinji?

Kad će postaviti svoje vježbalište?“. Evo danas prisustvujemo dolasku predstavnika Coca Cole, što pokazuje da će ona u narednom vremenu postaviti vježbalište u Gradu Petrinji. 

Hvala svima koji su glasovali ,koji su dijelili informaciju , bili aktivni i omogućili Petrinji i ovo vježbalište,jer ovo vježbalište nije vježbalište Grada Petrinje nego vježbalište svih građana koji su sudjelovanju u davanju svojih lajkova i svoje podrške gradu.“