Dugopolje: Tučnjava Torcide i Armade, više od 100 privedenih

Izvor: D.Prša/Nacionalno

Uoči današnjeg Jadranskog derbija dogodio se sukob pripadnika Torcide i Armade kod naplatnih kućica na autocesti A1 u Dugopolju.

Na snimci koju je objavio Jutarnji list vidi se brutalna tučnjava nekoliko osoba, a vidljivo je i da na tlu leži jedna ozlijeđena osoba. Nema informacija tko je u tučnjavi izvukao deblji kraj.

Na mjesto obračuna brzo je pristiglo nekoliko policijskih vozila. U nekoliko navrata se vidi kako je netko ozlijeđenome pokušao pomoći, ali on se nije ustajao, piše Jutarnji list.

Prema izjavi navijača Rijeke koji se javio Novom listu, “armadaše” je napala skupina navijača Hajduka iz okolnih mjesta koja je također došla na dugopoljske naplatne kućice. Na meti napada našli su se Riječani s početka kolona, a nakon što su pripadnici Torcide shvatili da je protivnik brojniji, dali su se u bijeg.

Policija je, kako doznaje Novi list, privela čak stotinjak navijača Rijeke.

Zasad nije poznato kako je došlo do sukoba navijača, a više će biti poznato nakon što policija obavi očevid te ispita sudionike i svjedoke.

Četvorica su ozlijeđena u tučnjavi više navijača Hajduka i Rijeke koja je izbila oko 16 sati na izlazu s autoceste A1 u Dugopolju, no brzom intervencijom policije izgred je prekinut, a nekoliko je izgrednika uhićeno i privedeno, izvijestila je splitska policija.

“Četiri su osobe u tučnjavi zadobile lakše tjelesne ozljede, većinom površinske. Policija je odmah nakon što je incident započeo reagirala jer je dio naših službenika bio u blizini ,na A1, gdje su radili prihvat navijača. Osim tog incidenta do početka utakmice nismo zabilježili druge izgrede”, izjavila je za Hinu Antonela Lolić.