Dr. Ivan Ćelić (HDZ) žestoko po nogometu: Frajeri nam psuju majku

FB

Dr. Ivan Ćelić, HDZ-ov zastupnik, oglasio se na Facebooku nakon što je u javnost procurio video Zdravka Mamića i njegovog performansa na svadbi svog sina Marija.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Frajeri (koji su bili rado viđeni u društvu političara) koji nam psuju majku, koji se bez košulje razuzdano zabavljaju uz zvuke narodnjaka (tako to rade dokazani domoljubi), isluženi nogometni magovi koje se često može susresti po kockarnicama i kladionicama danas upravljaju hrvatskim nogometom.

Negativna atmosfera i još uvijek neizvjestan odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo neke su od loših posljedica koje osjećaju svi ljubitelji športa, a koje se neminovno prelijevaju i prema drugim športovima koje je sve teže financirati.

Nema strategije, nema plana za budućnost hrvatskog športa, gotovo je nemoguće dobiti sponzorstvo od nekog ozbiljnijeg gospodarstvenika jer ne želi da njegovo ime, iako s dobrom nakanom, na kraju bude negativno konotirano.

Već dugo vremena ustanovismo čir koji je dobrano sazorio, kad se raspukne neugodno će zaudarati, ali dok ne pukne neće se rana sanirati, neće biti napretka za hrvatski šport”.

[MOŽETE ŠTO HOĆETE, ALI NE I DOKLE HOĆETE!]Frajeri (koji su bili rado viđeni u društvu političara) koji nam psuju…

Posted by Ivan Ćelić on 17. listopada 2017