Domska kestenijada uz personalizirane poruke za korisnike Doma

Korisnici Doma za starije i nemoćne osobe u Sisku zbog nepovoljne epidemiološke situacije ovih mjeseci vrijeme provode unutar zgrade Doma, čuvajući pri tom svoje zdravlje. Zaposlenici Doma nastoje im nadomjestiti vanjske aktivnosti koje su im trenutno nedostupne, no najviše im nedostaju članovi obitelji. Ta komunikacija olakšana je putem video veze koja se ostvaruje tabletom koji je Domu iz vlastitih sredstava kupio tadašnji zamjenik župana Ivan Celjak.

Dobra suradnja je nastavljena i dalje, te je tako ovaj put Ivan Celjak kao saborski zastupnik za sve korisnike Doma osigurao isporuku kestena, a koje će zaposlenici Doma sa ravnateljicom Ružicom Čakširan ispeći u okviru male Domske kestenijade.

„Da ne bi bila tek obična podjela kestena, Ivan Celjak osmislio je i prigodne omote u koje će se pakirati kesteni. Naime, svaki omot sadrži po jednu personaliziranu poruku, a neke na duhovit način opisuju zrelu dob. Time se stvara još jedna sisačka pozitivna priča“, ističu iz Doma za starije i nemoćne osobe u Sisku.

Saborski zastupnik Ivan Celjak istaknuo je kako je cilj ove akcije pokazati korisnicima Doma kako mislimo na njih u ovim vremenima epidemije korona virusa.