Dim usporava vožnju na autocesti A1

Izvor: Nacionalno/D.Prša

Na autocesti A1 između čvorova Benkovac i Skradin vozi se uz ograničenje brzine od 100 kilometara na sat, zbog moguće smanjene vidljivosti od dima uzrokovanog požarom, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Tijekom dana očekuje se pojačan promet na važnijim cestovnim pravcima u smjeru mora i unutrašnjosti, na gradskim prometnicama i obilaznicama, prilazima turističkim središtima duž obale te na pojedinim graničnim prijelazima.

U srijedu, 23. kolovoza, od 7 sati do završetka radova redovnog održavanja na cesti A7 između čvora Draga i čvora Orehovica u oba smjera bit će zatvorena vozna traka.

Također danas, 23. kolovoza, od 8 do 16 sati te od 30. kolovoza od 8 sati do 31. kolovoza u 20 sati zbog asfaltiranja privremeno se će zatvoriti državna cesta DC206 Valentinovo-Krapina na raskrižju državnih cesta DC206 i Ulice Frana Galovića. Obilazak za osobna vozila preusmjerava se kroz Podgoru Krapinsku na čvor Podgora te državnom cestom DC 1 (zagorska magistrala) do čvora Krapina. Promet za potrebe Ulice Frana Galovića odvijat će se obilazno na Zagrebačku cestu, (gradska cesta) te obilazno na državnu cestu DC1 (čvor Krapina).  Za teretna vozila preko 3,5 tona i autobuse promet će se odvijati gradskom cestom (smjer Krapina -Doliće), državnom cestom DC74 do čvora Đurmanec i DC1 do čvora Krapina i obrnuto.