Deset djelatnika županije u samoizolaciji, Žinić i Rosavec negativni na COVID-19

Izvor: Marija Vulić Dragaš

U priopćenju iz Sisačko-moslavačke županije ističu kako su tri djelatnika Županijske uprave pozitivna na virus SARS-CoV-2, a njihovim kontaktima je izrečena mjera tipa samoizolacije u kući. Desetak djelatnika Županijske uprave koji su među kontaktima zaraženih, također su pod mjerom samoizolacije.

Iz Županije dodaju kako su župan Ivo Žinić i njegov zamjenik Roman Rosavec obavili testiranje na virus SARS-CoV 2 te su nalazi njihovih testova negativni. „Župan kao i njegov zamjenik nalaze se pod zdravstvenim nadzorom tipa samoizolacije kao kontakti djelatnika Ureda župana pozitivnih na virus SARS-CoV-2. Župan Sisačko-moslavačke županije Ivo Žinić sve svoje dužnost obavlja od kuće, a sva upravna tijela normalno funkcioniraju te su svi u stalnom kontaktu sa županom“, poručuju iz Županije.

Djelatnici Zavoda za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije dezinficirali su urede Županijske uprave te poduzeli sve mjere i aktivnosti kako bi se rad nesmetano odvijao i kako bi se spriječilo daljnje širenje virusa.