Darko Milinović: ” Odluka Suda časti duboko je nedemokratska i nepravedna”

foto HINA/ Lana SLIVAR DOMINIĆ/ lsd

Nakon što je danas Visoki časni sud HDZ-a jednoglasno odlučio da se Darko Milinović isključi iz stranke priopćenjem se oglasio i Darko Milinović:

Cijenjeni članovi Hrvatske demokratske kako ste vjerojatno i čuli od danas više nisam član Hrvatske demokratske zajednice odlukom Suda časti za koju smatram da je duboko nedemokratska i nepravedna.

Jedini razlog tome je što sam zajedno s Vama tražio odgovore zašto se odgađaju već treći put za redom izbori u Gradu Gosiću i Ličko-senjskoj županiji.

To je jedini moj „krimen“. Usprkos ovome nikad Vas neću izdati i dalje ću se zajedno sa Vama, članovima i svim ostalima građanima Ličko-senjske županije boriti za interese iste.

Zahvaljujem Vam na povjerenju koje ste mi ukazali na svim izborima. Posebno se želim zahvaliti braniteljima, stradalnicima Domovinskog rata i svim udrugama proizašlim iz Domovinskog rata što su u meni prepoznali jednog od onih koji su zajedno sa njima stvarali hrvatsku domovinu.

Vaša potpora mi je uvijek davala novi elan i novu snagu kao što je to i danas. Budite sigurni da Vas neću iznevjeriti, Vaš Župan Darko Milinović.

Najavio je da će idućih dana održati konferenciju za novinare na kojoj će govoriti o novonastaloj situaciji.

“Razumijem zainteresiranost medija oko novonastale situacije povodom mog neopravdanog i nedemokratskog isključenja iz Hrvatske demokratske zajednice. Obaviještavam Vas da ću unutar nekoliko idućih dana organizirati tiskovnu konferenciju gdje ću pojasniti sve detalje oko novonastale situacije”, stoji u Milinovićevom priopćenju upućenom javnosti pola sata nakon odluke o isključenju iz HDZ.

Milinović u kratkoj izjavi svojoj stranci, Hrvatskoj demokratskoj zajednici želi sve najbolje.