Darinko Dumbović & Ava Karabatić – Susret pred Saborom !!!

U manje ili više zanimljivim izjavama, susretima ali i neobičnim pitanjima, nerijetko se dogode i one koje svojim nastupom, „simpatičnošću“ ili (ne)spretnošću izmame osmjehe na licu.

Jednom takvom susretu „oči u oči“ ispred Sabora svjedočilo je naše uho i oko kamere u kojem su na neuobičajen način riječi izmijenili saborski zastupnik i gradonačelnik grada Petrinje Darinko Dumbović i Ana Karabatić koja je ne tako davno „digla“ mnogo prašine najavivši svoju kandidaturu za predsjednicu Hrvatske. Ovaj put Ava Karabatić odigrala je ulogu ispred Sabora, kao novinarka RTL-a.

Saborski zastupnik Darinko Dumbović daje izjavu kandidatkinji za predsjednicu Hrvatske Avi Karabatić/Izvor: Nacionalno/D.Prša

A sve je počelo na zaista zanimljiv način.

Pri izlasku iz Sabora Darinka Dumbovića sa mikrofonom u ruci pod budnim okom kamere RTL-a „zaskočila“ je Ana Karabatić i upitala: Oprostite tko ste vi ???

Zastoj u tonu, s obje strane, no kamere su radile svoje.

Nakon pogleda, i kratkog smiješka saborski zastupnik Darinko Dumbović se predstavio riječima:
„Poštovana mlada damo ja sam Darinko Dumbović saborski zastupnik i gradonačelnik grada Petrinje. Izvolite?!“.

Pa, htjela sam vas pitati što mislite o demokraciji i da li ćete mene podržati kao kandidatkinju za predsjednicu Hrvatske, upitala je Ava Karabatić.

Više nego ozbiljno, na već profesionalan političarski način Darinko Dumbović je odgovorio:

„Pa gledajte, mislim da je demokracija živa i zdrava onoliko koliko su ljudi u njoj politički aktivni, a kad imamo dobru konkurenciju za predsjednika odnosno predsjednicu, onda je ona itekako dobro došla“.

„Kada vidim vas kao kandidatkinju ja ću dobro razmisliti za koga ću glasovati. Kao saborski zastupnik mog vam sada reći da vam želim puno sreće, te da u političkom životu kroz jedan dobar dijalog i kroz jednu dobru utakmicu na kraju treba profitirati građanin hrvatske“.

„Zaista vam hvala, dali ste mi mnoge savijete i ovaj…, nemam što drugo nego vam zahvaliti“ – zaključila je tv prilog Ana Karabatić.

Nacionalno/DP.