Dan odluke: Mandžukić od prve minute protiv Grčke (HRT 1 od 20.45)

Izvor: HNS

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju danas igra utakmicu odluke. Izabranici Zlatka Dalića pokušat će ponoviti odličnu igru iz Zagreba i opet zagospodariti terenom, ali ovog puta pred grčkom publikom.

Odlučujući drugi susret dodatnih kvalifikacija za plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiji gledajte na Prvom programu HRT-a i preko streama na našem portalu od 20.45. Emisija uoči utakmice počinje u 20,05 sati.

HNS

Iako je u prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija za svjetsko prvenstvu u Zagrebu pobijedila Grčku 4:1, izbornik Zlatko Dalić poručio je kako se hrvatska reprezentacija nije došla braniti u Pirej.

To možete slobodno zaboraviti. Mi se ne branimo, ne igramo tako, mi nemamo takve igrače niti takav stil igre. Igrat ćemo svoju igru, a u Pirej smo došli po pobjedu, kazao je Dalić naglasivši: Za mene je ova utakmica kao i ona u Ukrajini. Bilo bi pogubno da ne krenemo tako u susret.

Prema informacijama iz Pireja Mario Mandžukić će krenuti od prve minute, a Nikola Kalinić još osjeća ozljedu koljena iz prvog susreta pa će najvjerojatnije krenuti s klupe.

Iako su Grci najavljivali pun stadion, prodano je oko 30.000 karata, čini se kako su mnogi odustali nakon poraza na Maksimiru pa se očekuje oko 15 do 20 tisuća navijača.