Damir Markuš napustio HSP, stavio se na raspolaganje Domovinskom pokretu

Damir Markuš, vukovarski ratnik i veteran HOS-a, danas se oglasio preko svoje Facebook stranice porukom, da nakon 30 godina traži da se njegovo ime briše kao člana HSP-a.

Razlog po kojem traži brisanje svojeg članstva iz HSP-a Markuš objašnjava riječima da se ne slaže s odlukom da HSP neće biti dio Domovinskog pokreta.

Dodao je da se sa današnjim danom, sa mnogim članovima HSP-a Sisačko moslavačke županije stavlja na raspolaganje Domovinskom pokretu .

Evo što je Markuš napisao:

Nakon dosta razmišljanja i poziva članova HSP-a kako cijele županije tako i podružnice Kutina, čiji sam predsjednik, pala je odluka. Ne slažem se sa odlukom da HSP-a neće biti dio DP-a i i sa današnjim danom, uputio sam zahtjev za brisanje kao člana HSP-a. Nakon 30 godina.

Isto tako, stavljam se na raspolaganju Domovinskom pokretu sa mnogim članovima HSP-a sisačkomoslavačke županije, koji će također ovih dana slati zahtjeve za brisanje članstva, smatrajući da samo tako možemo doprinjeti krajnjem cilju, kada smo zajedno. Želim svima svako dobro i izađite na izbore, pokažite što mislite.

Nakon dosta razmišljanja i poziva članova HSP-a kako cijele županije tako i podružnice Kutina, čiji sam predsjednik,…

Objavljuje Damir MarkušPetak, 5. lipnja 2020.