Da li smo spremni izručiti naše naraštaje manjini i bolesnoj rodnoj ideologiji ?!

Gledamo kako vladajuće stranke na državnoj i gradskoj razini guraju teme rodne ideologije pod tepih i ne samo to već ih i podržavaju, te vidjevši koliko su parade, povorke i festivali ideološke tematike učestali odlučili smo da je krajnje vrijeme da se nešto poduzme po tom pitanju, te ćemo organizirati I. Hetero paradu ponosa.

– Prva hetero parada ponosa je prosvjed protiv nametanja rodne ideologije našoj djeci već u vrtićima. Rodna ideologija nema znanstvenu, medicinsku čak ni prirodnu pozadinu. Jednako tako smatramo da trebamo očuvati naše tradicije, te roditeljima prepustiti odgoj njihove djece. Velika većina građana slaže se da rodnoj ideologiji nije mjesto u vrtićima i školama. Mi poštujemo njihova prava, pa tako neka se poštuju i naša. Naš j e stav da to treba jasno dati do znanja. Svaki roditelj želi najbolje za svoju djecu.Zahtjevamo da se uvede u zakon o obrazovanju, obavezna suglasnost roditelja kod seksualnog odgoja.

Isto tako zahtjevamo da se uvede u zakon o obrazovanju zabrana programa, projekata rodne ideologije u vrtićima, školama i ustanovama za nezbrinutu djecu.Dakle zabrana nametanja, predavanja rodne ideologije maloljetnicima .

Prosvjed će se održati 24.09.2022. u 12:00 sati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, te pozivamo sve građane koji podržavaju ovu inicijativu da nam se pridruže. Obzirom na dosadašnji odaziv vrlo smo optimistični i vjerujem da je trebalo samo pokrenuti inicijativu kako bi građani mogli pokazati svoj stav.

Djelujemo preko Fb grupe I. Hetero parada ponosa.

https://www.facebook.com/groups/682612162801997/?ref=share_group_link

Inicijativa I. Hetero parada ponosa

Podržavate li našu inicijativu…. Da ili NE