D. Kovač u Splitu: Hrvatsku budućnosti možemo graditi samo s novim ljudima

Dejan Kovač

Nezavisni predsjednički kandidat Dejan Kovač kojeg podržava HSLS poručio je u subotu u Splitu kako Hrvatsku budućnosti možemo graditi samo s novim ljudima.

Na njegovom štandu, uz brojne volontere, potpise su skupljali i splitski gradski vijećnik i potpredsjednik HSLS-a Tonći Blažević, predsjednik županijskog HSLS-a Toni Garac, tajnik splitskog ogranka Hrvoje Bašić te sam Kovač, priopćeno je iz HSLS-a.
Vrijeme je za nove ljude, poručio je taj predsjednički kandidat na druženju s građanima Splita.

U priopćenju se navodi i kako su Kovaču potpise davali većinom studenti i mlađe obitelji.
Split je uvijek bio glasnik promjena u Hrvatskoj te je sada pravo vrijeme da građani dignu svoj glas za Hrvatsku budućnosti, poručio je na konferenciji za medije. Ne možemo, istaknuo je, moderno društvo 21. stoljeća graditi na potrošenom birokratskom, pa i socijalističkom modelu iz prošlog stoljeća.

“Vrijeme za nove ljude i nove politike, a vjerujem da i ovaj danas interes građana u Splitu pokazuje da ljudi prepoznaju teme budućnosti o kojima govorim u ovoj kampanji, poput uvođenja transparentnosti, reda u diplomaciju, meritokracije protiv uranilovke i elektroničkog glasovanja. Građani Hrvatske danas konačno imaju izbor i vjerujem u njihovu podršku”, zaključio je Kovač.