Culej: Pozivam moje i birače desnog centra da podržimo Grabar Kitarović u okupljanju i mobilizaciji svih nas za bolju i jaku Hrvatsku

Stevo Culej. foto HINA/ Denis CERIĆ

Nakon što je saborski zastupnik Stevo Culej (HDZ) javno podržao kandidata za predsjednika Miroslava Škoru, poručivši da njemu nitko nije, niti će, naređivati kako će i za koga će glasati, te da za njega ne vrijede stranačke stege, zbog čega su pojedinci u HDZ-u Culeju predvidjeli da može računati da je “bivši” HDZ-ovac, očito je da su se prevarili.

Političko djelovanje Steve Culeja u Saboru ali i u vrijednovanju tjekovina Domovinskog rata pokazalo se kao puno veća i bitnija politička vrijednost od političke (stranačke) stege .

Tako se Stevo Culej nakon prvog kruga predsjedničkih izbora u kojem Miroslav Škoro nije uspio dobiti dovoljan broj glasova za drugi krug, javno oglasio na svojem facebook profilu poručivši da podržava Kolindu Grabar Kitarović jer je ona kao aktualna predsjednica istaknula snažnu poruku okupljanja oko najvažnijih hrvatskih vrijednosti a to su: domovina Hrvatska, domovinski rat i branitelji, obitelj, mladež, kršćanski nauk i drugo.

Pozvao je sve svoje i birače desnog centra da podrže Kolindu Grabar Kitarović u okupljanju i mobilizaciji svih za bolju i jaku Hrvatsku.

Evo njegove objave:

PODRŽAVAM KOLINDU GRABAR KITAROVIĆ ZA HRVATSKU PREDSJEDNICU Dosljednost i odgovornost su najvažnija osobina svakog čovjeka i politički zrelog političara. Istaknuo sam u prvom krugu kako se okrećem i podupirem svog prijatelja MIROSLAVA ŠKORU u prvom krugu izbora. Također sam istaknuo ako KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ uđe u drugi krug da ću je podržati. Danas dosljedno svjedočim svoje stavove. Sretan sam da je aktualna predsjednica istaknula snažnu poruku okupljanja oko najvažnijih hrvatskih vrijednosti a to su: domovina Hrvatska, domovinski rat i branitelji, obitelj, mladež, kršćanski nauk i drugo. Oko tih vrijednosti se okupljam ja, moja obitelj i moji prijatelji. Oko tih vrijednosti se okuplja naša HRVATSKA. Zato ja pozivam sve moje i naše birače desnog centra da podržimo KOLINDU GRABAR KITAROVIĆ u okupljanju i mobilizaciji svih nas za bolju i jaku HRVATSKU. AKO BIRAMO NEKA TO BUDE KOCKASTO.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2526658314272951&id=100007864215775