Culej o Glavaševoj podršci Milanoviću: “Svaka ptica svome jatu leti…”

Hrvatski sabor, izjava Steve Culeja o blagdanima

Iako je u politici sve moguće, pojedini politički protagonisti ne(rijetko) iznenade svojim, najblaže rečeno ispadima, ili jednostavnije “političkim lakrdijama”.

Najbolji primjer političkog licemjerstva dogodio se danas, što neke političare zapravo i ne čudi, jer kada su u pitanju “veliki ulozi”, odnosno veliki politički događaji, stranački ili predsjednički izbori, igra se bez karaktera i “obraza”. Najbolji primjer za to je današnja odluka Branimira Glavaša, koji je podršku na predstojećim predsjedničkim izborima dao Zoranu Milanoviću.

Danas mo objavili da je predsjednik HDSSB-a Branimir Glavaš dao svoj potpis za predsjedničku kandidaturu Zoranu Milanoviću, uz jasnu naznaku kako njegov glas nije za SDP, već isključivo za Milanovića, za kojeg je prilikom potpisivanja kazao da kod njega nema licemjerja i laži, da je fajter i diplomat, mangup i političar, diplomat i domoljub.

I sam Milanović je ovim činom Glavaša ostao zatečen, ali mu je “opalio šamarčinu” poručivši mu da on nije za njegovo društvo.

Većinu je političkih aktera Glavašev potez iznenadio, no, ne i one koji ne zaboravljaju i pamte neka, ne tako davna vremena.

Jedan od takvih je saborski zastupnik iz redova HDZ-a Stevo Culej, koji je u izjavi za Dnevno.hr, čin Branimira Glavaša primio kao ništa iznenađujuće, upravo, baš suprotno. Na pitanje što misli o odluci Branimira Glavaša, kratko je kazao:

“Svi ljudi koji dolaze iz starih struktura bivšeg sistema trebali su proći provjeru, neovisno o njihovoj ulozi u Domovinskom ratu. Jer, znate… Svaka ptica svome jatu leti”, rekao je Culej i nadovezao se vlastitim mišljenjem o Zoranu Milanoviću:

“Onaj koji je dao mirovinu Sabadošu, policajcu koji je do smrti pretukao Pajčića i onaj koji je slao policiju na Trg sv. Marka na kojem su prosvjedovali hrvatski branitelji, nikada neće dobiti moju podršku”, jasan je Culej.

Nacionalno