Culej: “Nisam zadovoljan, ono što mislim nije za kamere, doći će vrijeme kad ću reći sve što mislim”

Danas je saborski zastupnik Stevo Culej (HDZ) novinarima iznio svoj stav vezan za unutarstranačke izbore, ali i osvrnuo se na izjavu Ivana Penave, koji je rekao da mu se ne sviđa smjer u kojem ide Andrej Plenković te da je još motiviraniji za izbore u HDZ-u.

“Naravno da sam vidio Penavin komentar, ne samo ja nego svi. Po meni to ne treba značiti da netko prati smjerove”, kazao je Stevo Culej, te na novinarsko pitanje što misli da li HDZ ide u dobrom smijeru pod vodstvom Plenkovića:

“Neznam što vi mislite, no ja trenutno puno toga mislim što nije za kamere i doći će vrijeme kad ću reći sve što mislim. A kad me pitate da li sam zadovojan ili nisam, mogu reći da nisam zadovoljan, jer sam pomalo perfekcionist u nekim stvarima pa mi puno sitnih stvari smeta koje je potrebno otkloniti da bi bilo po mom.”

Što mu smeta kod premijera i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića, Culej je rekao:

“Plenković HDZ vodi onako kako misli da je najbolje. Svatko od nas to prima na znanje prema svojoj procjeni pa tako i ja. O svemu tome budete sigurno dobili moju izjavu ali kad za to dođe vrijeme, vjerujem da vam je sve jasno.”

Odbacio je bilo kakvu opciju da bi imao ambicija vezanih za kandidaturu za određenu funkciju unutar HDZ-a. Na upit koga bi mogao podržati na unutarstranačkim izborima, nije odgovorio.