Povezite se

Vijesti

Culej: “Nisam zadovoljan, ono što mislim nije za kamere, doći će vrijeme kad ću reći sve što mislim”

Objavljeno

-

Danas je saborski zastupnik Stevo Culej (HDZ) novinarima iznio svoj stav vezan za unutarstranačke izbore, ali i osvrnuo se na izjavu Ivana Penave, koji je rekao da mu se ne sviđa smjer u kojem ide Andrej Plenković te da je još motiviraniji za izbore u HDZ-u.

“Naravno da sam vidio Penavin komentar, ne samo ja nego svi. Po meni to ne treba značiti da netko prati smjerove”, kazao je Stevo Culej, te na novinarsko pitanje što misli da li HDZ ide u dobrom smijeru pod vodstvom Plenkovića:

“Neznam što vi mislite, no ja trenutno puno toga mislim što nije za kamere i doći će vrijeme kad ću reći sve što mislim. A kad me pitate da li sam zadovojan ili nisam, mogu reći da nisam zadovoljan, jer sam pomalo perfekcionist u nekim stvarima pa mi puno sitnih stvari smeta koje je potrebno otkloniti da bi bilo po mom.”

Što mu smeta kod premijera i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića, Culej je rekao:

“Plenković HDZ vodi onako kako misli da je najbolje. Svatko od nas to prima na znanje prema svojoj procjeni pa tako i ja. O svemu tome budete sigurno dobili moju izjavu ali kad za to dođe vrijeme, vjerujem da vam je sve jasno.”

Odbacio je bilo kakvu opciju da bi imao ambicija vezanih za kandidaturu za određenu funkciju unutar HDZ-a. Na upit koga bi mogao podržati na unutarstranačkim izborima, nije odgovorio.

Vijesti

HAK: Pojačan promet u priobalju i na pojedinim graničnim prijelazima

Published

on

Dodao

Pojačan je promet na cestama u priobalju, većini cesta u smjeru unutrašnjosti, kao i na pojedinim graničnim prijelazima, izvijestili su u subotu popodne iz HAK-a te dodali da je zbog prometne nesreće prekinut promet na staroj cesti kroz Gorski kotar u mjestu Močile kod Vrbovskog.

Na autocestama u blizini odmorišta i čvorova mogući su kraći zastoji, vožnja u koloni, usporeno, pa iz Hrvatskog auto kluba mole za strpljenje.

Zbog pojačanog prometa i aktualnih kontrola na većini graničnih prijelaza moguća su čekanja u putničkom prometu. 

Osobna vozila na izlaz iz Hrvatske najduže čekaju na graničnim prijelazima sa Slovenijom, najduže na prijelazu Kaštel/Dragonja sat i pol te po sat na Maclju, Rupi i Plovaniji. Na prijelazu Kaštel na ulaz u Hrvatsku čeka se dva sata, a na Plovaniji jedan sat.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Ucitavanje vijesti

Vijesti

Unatoč epidemiji koronavirusa Jelsa ostvaruje odlične turističke rezultate

Published

on

Dodao

Općina Jelsa u srpnju je ostvarila najbolje turističke rezultate na otoku Hvaru. Riječ je o čak dvije trećine prošlogodišnjih gostiju, što je bilo iznad svih očekivanja. Turističke brojke u kolovozu još su bolje. U Jelsi se u ovome trenutku odmara nekoliko tisuća gostiju, a za odlične pokazatelje svakako je zaslužna i turistička ponuda kojoj se iz godine u godinu podiže kvaliteta.

Već smo ranije pisali o lokaciji koja je u Jelsi postala nezaobilazna za domaće i strane goste. Riječ je o Tirkiz Beach baru koji je svoja vrata u turističkom smislu otvorio sredinom srpnja.

Ova prekrasna ljetna oaza koja se nalazi na svega nekoliko metara od mora postala je idealno mjesto za opuštanje kupača i prolaznika.

“Željeli smo stvoriti lounge bar u kojemu po pristupačnim cijenama gosti mogu uživati u vrhunskoj usluzi. Posebno se ponosimo širokim izborom koktela te nezaobilaznim ginovima” kazao je prilikom otvorenja vlasnik bara Denis Carić.

Ukoliko želite uživati u predivnim izlascima sunca, tirkiznom moru i romantičnom pogledu na okolinu uvale i plažu Fontana Tirkiz Beach bar je pravo mjesto za vas.

Ucitavanje vijesti

Svijet

Rusija počinje s proizvodnjom prve serije cjepiva protiv covida-19

Published

on

Rusija započinje proizvodnju prve serije svojega novog cjepiva protiv covida-19, objavila je u subotu novinska agencija Interfax, pozivajući se na ministarstvo zdravstva.

Rusko cjepivo protiv koronavirusa prvo je koje ide u proizvodnju, ali neki ruski znanstvenici izjavili su kako strahuju da s ovako brzim odobrenjem regulatora Moskva želi staviti nacionalni ugled ispred sigurnosti.

Rusko cjepivo bit će odobreno prije uobičajenih ispitivanja koja se provode na tisućama ljudi, a poznata su kao faza III.

Ta je faza ključna da bi cjepivo dobilo zeleno svjetlo regulatora.

Cjepivo “Sputnik V” nazvano je po prvome satelitu koji je Sovjetski Savez lansirao 1957. i tek treba proći završnu fazu ispitivanja.

Predsjednik Vladimir Putin javnost uvjerava da je cjepivo sigurno te da je njime cijepljena jedna od njegovih kćeri te da se nakon cijepljenja dobro osjećala. 

Interfax prenosi da je moskovski institut Gamaleja, koji je razvio cjepivo, ranije najavio kako će Rusija do prosinca ili siječnja mjesečno proizvoditi oko 5 milijuna doza novog cjepiva, objavio je Interfax.

Ucitavanje vijesti

Najčitanije