Croatia Airlinesa za studeni najavljuje 12 inozemnih odredišta

Zrakoplovi Croatia Airlinesa (CA) letjet će u mjesecu studenom ove godine u 12 inozemnih odredišta, a zračna povezanost unutar Hrvatske i dalje će se osiguravati letovima u domaćem redovitom prometu, priopćio je CA u četvrtak.

Tijekom studenoga zrakoplovi domaćega nacionalnog avioprijevoznika letjet će na linijama za Frankfurt, Amsterdam, London, Pariz, Zürich, Bruxelles, Kopenhagen, Rim, München, Beč, Sarajevo i Skopje.

Zagreb će pritom biti povezan sa svih 12 europskih odredišta, a iz Splita će se letjeti u Frankfurt i München.

U domaćem redovitom prometu zrakoplovi Croatia Airlinesa povezivat će Zagreb s Dubrovnikom i Splitom te Zadrom i Pulom.

“Croatia Airlines i u ovim je izvanrednim okolnostima, u kojima dinamiku poslovanja i letenja uvelike diktira pandemija koronavirusa, potvrdio da predstavlja strateški dio hrvatske prometne infrastrukture omogućujući kontinuiranu prometnu povezanost Hrvatske sa svijetom i unutar državnih granica. Zrakoplovi tvrtke ni u jednom trenutku nisu prekinuli letenje, dok su tijekom vrhunca turističke sezone izravno povezivali Zagreb s 14, Split s 11 i Dubrovnik sa 7 međunarodnih odredišta”, kaže se u priopćenju.

Ističe se da su sve mjere zaštite koje tvrtka provodi od pojave epidemije koronavirusa, u potpunosti usklađene s odlukama i preporukama javnozdravstvenih tijela i zrakoplovnih vlasti.

Croatia Airlines zbog epidemiološke krize svojim putnicima nudi fleksibilne uvjete u vezi s kupnjom karte i putovanjem, a na raspolaganju im je neograničen broj promjena datuma putovanja bez naplate naknade, kao i povrat uplaćenog novca u obliku vouchera koji se može zamijeniti za novu kartu u razdoblju od godine dana od izdavanja.

(Hina)