Cro Cop razvalio hrvatskog biskupa: ” Svećenik, puška, pucanje i ubijanje iz zabave jednostavno ne ide. Pa da ga j…..”

Izvor: FB Mirko Filipović

Da podsjetimo, bjelovarsko-križevački biskup, Vjekoslav Huzjak (58), tijekom prijepodnevnih sati prošlog petka, u lovu je teško ozlijedio drugog lovca, pa ga je policija kazneno prijavila zbog sumnje u dovođenje u opasnost života i imovine.

Kako smo već objavili biskup Huzjak je strastveni lovac i sudjelovao je u organiziranom i prijavljenom lovu, i nesreća se dogodila u lovištu kod mjesta Kraljeva Velika, na području Lipovljana.

Biskup Huzjak i drugi lovac bili su na susjednim čekama udaljenima oko 90 metara, a kada je biskup primijetio divlju svinju, zapucao je u nju. No, promašio ju je, a puščano je zrno pogodilo 64-godišnjeg kolegu lovca u natkoljenicu.

Ovaj slučaj iznenadio je i zgrozio širu javnost jer je riječ o biskupu i lovu, no kako to već biva, kako je riječ o biskupu, prešutno se preko toga prošlo i nije se “zvonilo na sva zvona”.

Iako mnogi djele mišljenje kao naš proslavljeni MMA borac Mirko Filipović CRO COP, ipak je jedini on javno istupio preko društvene mreže Facebooka i napisao ono što misli.

“Taman kad pomisliš da te više ništa ne može iznenaditi i razočarati shvatiš da nije tako. Evo čitam da je jedan naš dični biskup u lovu propucao drugog lovca. Jedan svećenik da se bavi lovom? Da jedan svećenik i to još biskup ide iz zadovoljstva i zabave ubijati životinje? Da se razumijemo, prekobrojan broj životinja na određenom prostoru doveo bi do uništenja usjeva, divljač bi vremenom počela ulaziti i u naselja itd. Itd. itd. i kontrolirani lov je jednostavno nužan, koliko god on meni i mnogima bio oduran. Ali da se tim bavi jedan svećenik, biskup, e to je stvarno sramota. Jer sigurno taj lik nije bio zabrinut za usjeve svojih župljana ili za eko ravnotežu u svom području, već mu je to gušt i zabava. A staviti u istu rečenicu svećenik, puška, pucanje i ubijanje iz zabave jednostavno ne ide. Pa da ga j…..”, poručio je Cro Cop.

Taman kad pomislis da te vise nista ne moze iznenaditi i razocarati shvatis da nije tako.evo čitam da je jedan naš…

Objavljuje Mirko FilipovićUtorak, 15. siječnja 2019.