Čovjek iz Hajduka kojemu se ne može vjerovati

U petak je u Zagrebu pod okriljem Hrvatskog nogometnog saveza održan zajednički sastanak povodom navijačkog divljanja kako bi se uskladili stavovi oko budućih navijačkih gostovanja.
Ispred policije na sastanku je bio g. Nikola Milina, Hajduk je predstavljao predsjednik Lukša Jakobušić, Dinamo predsjednica uprave Vlatka Peras i član uprave Krešo Antolić dok je ispred saveza bio osobno predsjednik Marijan Kustić.
Sastanak je bio korak ka usaglašavanju kako i na koji način će navijači dolaziti na stadione i šta će se moći unijeti. Dogovor ide u smjeru da se prihvate Europska pravila kojih se drži UEFA,a na koje je već ukazivano ovaj tjedan iz GNK Dinama.
Dogovor je bio da nema pojedinačnih istupanja već da će HNS izdati priopćenje. Sve je to čim je napustio prostorije saveza prekršio predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić.
Ne samo da nije iznio detalje nego se njegovo obraćanje svelo na ulični govor i osobne uvrede prema članu uprave GNK Dinamo Kreši Antolića usporedivši ga sa svinjom. Čisto sumnjam da mu je to rekao u lice jer je po ne znam koji puta dokazao da je mali čovjek.
Uostalom postoji i izreka od kuda on dolazi “Sa svima dobro, sa nikim iskreno”.
Govori li to opijen euforijom zbog osvojenog kupa ili to iz njega izlazi frustracija zbog velikog zaduženja koje dolazi na naplatu, a novca na vidiku nema. Sa eventualnim prodajama pokrpati će se rupe i financirati slijedeća sezona, a za vraćanje ostaje jedna velika nula poput Lukše Jakobušića.
Umjesto da se ide smirivanju tenzija jer nas ta malo više od mjesec dana čeka utakmica super kupa između Dinama i Hajduka.
Kako ćemo očekivati mir među navijačima kad nema kvalitetne komunikacije između čelnika dva naša najveća kluba.
Sam Jakobušić je to potvrdio svojom izjavom da on osobno ima dobru komunikaciju samo sa predsjednicom uprave Vlatkom Peras, a da ga ostali ne zanimaju. Izgleda da njega zanima i kadroviranje u GNK Dinamu jer sa drugim članovima uprave ne želi komunikaciju.
Mišljenja smo da u komunikaciji između dva kluba treba uvažavati sve zaposlenike i da nije bitno tko je poslao mail već da je bitan njegov sadržaj.
I za kraj zanimala bi me reakcija iz Hajduka da je nedaj bože neko iz Dinama nekog člana uprave Hajduka usporedio i nazvao svinjom???
Dokle više Lukša Jakobušiću? Prestani svojim istupima sramotiti nogometni klub Hajduk čiji si trenutni predsjednik. Nije Hajduk ni počeo niti će završiti sa tobom.
Kako kažu navijači HAJDUK ŽIVI VJEČNO op. aut., a ti do slijedećih izbora

Piše: D. Veseljak