COLOURS OF TENNIS Humanitarni teniski turnir parova u Novigradu i Umagu

Za vikend, 21. i 22. listopada, u Novigradu i Umagu će se održavati prvi humanitarni teniski turnir parova ‘Colours of tennis’.

Mečevi u Novigradu na terenima Hotela Aminess Maestral na programu su 21. listopada od 12,00 sati, dok se finale igra dan kasnije u Umagu, na terenima Tenis akademije. Sredstva prikupljena tijekom turnira namijenjena su kupnji radiološkog uređaja za Hitnu pomoć u Umagu. Sredstva se prikupljaju od kupnje kotizacija, fotografiranja s poznatim licima i degustacije lokalnih vina što znači da ova humanitarna sportska manifestacija ima i svoju zabavnu stranu.

Program se, uz sportsko događanje, sastoji i od zabavnog dijela – Foto, Food & Wine Point, tombola, glazba, a za najuspješnije timove osigurali smo vrijedne nagrade! Turnir će okupiti i neka poznata lica iz poslovnog svijeta, sporta i showbiza, a svi će sudionici uplatom kotizacije u iznosu od 100 kn sudjelovati u humanitarnoj akciji i dobiti priliku zaigrati tenis u paru s poznatim licem. Od poznatih osoba turniru će se priključiti bivši vaterpolist Dubravko Šimenc, bubnjar Parnog Valjka Berislav Blažević, bivši sportaš i komentator Božo Sušec te mnogi drugi.

“Pozivamo sve zainteresirane za sudjelovanje na turniru da se prijave do 17. listopada na e-adresu tennis@coloursofistria.com i kupe svoju kotizaciju na Istria Experience stranici. Kotizacija se može kupiti i u Novigradu 21. listopada prije početka turnira, a najbolje parove turnira očekuju i vrijedne nagrade sponzora“, ističu organizatori turnira.

Ovisno broju prijava odredit će se propozicije natjecanja, koje će u prvoj fazi biti u grupama (set do 6 gemova, 6:6 tie break), tako da će svaki par odigrati min 3 susreta bez obzira na rezultat. Drugi dan turnira igrati će se na ispadanje glavni turnir (do 9 gemova, 8:8 tie break) i utješna skupina (do 9 gemova, 8:8 tie break). Igrat će se po principu jedan “jači” i jedan “slabiji”igrač.