Čilić nakon poraza: Ovo mi je bio najbolji turnir na travi u kraijeri

Marin Čilić jučer nije uspio osvojiti turniru u londonskom Queen’s Clubu. Bolji od njega bio je Španjolac Feliciano Lopez koji je slavio s 2:1 u setovima. Unatoč tome hrvatski tenisač zadovoljan je svojom igrom koju je pokazao ovaj tjedan u Londonu.

Kad gledam cijeli ovaj tjedan, igrao sam odličan tenis. Mogu reći kako mi je ovo bio jedan od najboljih travnatih turnira u karijeri. Izgubio sam samo jednom servis tijekom cijelog tjedna, što je fenomenalno. Kad pogledam i pretprošli tjedan u Nizozemskoj gdje također nisam izgubio niti jedan servis onda je to još bolje, rekao je Čilić, prenosi HRT.

Gledajući moju igru, osjećam se odlično na terenu, dobro se krećem i dobro igram. Čak sam i danas vršio veći pritisak na Feliciana nego on na mene. Tako da sam sveukupno zadovoljan, a sad mi treba nekoliko dana da se oporavim mentalno pa opet krećemo s dobrom formom, zaključio je Marin.

Čilić je jučer igrao i polufinale parova s Poljakom Marcinom Matkowskim, ali ni tu nije bilo sreće. Bolji od njih bili su Jamie Murray i Bruno Soares sa 1:6, 6:3 10:8.